timonp Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Czesc Wymarzone autko kupilem 2 tygodnie temu. Po przygodach z innymi samochodami w koncu doczekalem sie prawdziwego samochodu. Jestem szczesliwym posiadaczem avanta z 1998 roku z silnikiem 1,9TDI o mocy 90 km + podobno CHIP. Pozdrawiam serdecznie wszystkich a w szczegolnosci ludzi z woj. pomorskiego.
Gość NyPal Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Cześć - obyś czesto odwiedzał nasze forum
angela Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witamy na forum..... Z Bemowa masz rzut beretem na spocik.......zapraszamy
hornet Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 To musimy koniecznie ustawić bo i ja myślałem nad 1,9 w gnojówce i z Q
radek.z Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Od listopada (dokładnie 1) jest szczęśliwy posiadaczem :th: a4 1.9TDi z 07r. (115KM) jest to moje pierwsze . Na forum trafiłem dwoma drogami. Z jednej strony standardowo przez google jak szukałem informacji o a4 a namówił mnie do wstąpienia na forum a4 kumpel z czasów studiów kaj82. Pracuje i mieszkam w Warszawie (pracuje w banku), pochodzę z pod warszawy. PS. Dopiero co wstąpiłem na forum a juz znalazłem informacje które bardzo pomogły mi w paru sprawach związanych z moim a4 (np. navi). Pozdrawiam do zobaczenia na łamach forum radek.z
piecia1982 Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam.Jestem szczesliwym posiadaczem B5 2,6 V6.Piotrek_koszalin
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witamy w Klubie i zapraszamy na pierwszy spot Żuławski http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,8394.0.html będzie okazja do przedyskutowania rzeczy o których pytałeś na PW
Rekomendowane odpowiedzi