Spoon Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam wszystkich ! Mam na imię Kamil i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem a4 1.9 TDI '98 Forum przeglądam już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz zabrałem się za przywitanie :>
Kozathe1st Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam miłośników uznanej marki jaką jest AUDI ! Dwa tygodnie minęły jak zakończyłem swoją trzyletnią przygodę z VW Golf MKII, który zresztą nigdy mnie nie zawiódł. Teraz nadszedł czas na poszukiwania kolejnych czterech kółek i uznałem za słuszne że będą to właśnie takie ---> cztery kółka Poszukuję A4 w roczniku 96/97r. najlepiej w TDI ...jednak ze względu na ograniczenia budżetowe czas pokaże co to dokładnie będzie. Na chwile obecną wgryzam się w ten temat i szukam na Waszym forum informacji, które mogą mi pomóc w znalezieniu dobrego egzemplarza. Pozdrawiam!
pajtr86 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam fanów AUDI.pozdro. Piotrek [A6 V6 TDI 1999r]
hornet Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 NO hej a coś więcej o sobie .....
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 witamy w klubie , przy okazji zapraszam na spoty Krakowskie
Rekomendowane odpowiedzi