angelo77 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jeszcze nie wiem jak traktujecie użytkowników innych marek na Swoim forum. Mam nadzieję że zostanę zaakceptowany. Mi akurat nie udało się zostać właścicielem , i w jego miejsce kupiłem VW Passata 1.8T, gdyż trafił mi sie zadbany egzemplarz. Pomimo tego, że marka jest inna to przeglądając wasze forum zauważyłem, że problemy i usterki z jakimi się borykamy są te same. Mam nadzieję, że moja skromna wiedza na temat naszych autek będzie wam przydatna. Pozdrawiam posiadaczy 1.8T.
kupiec Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jestem sobie z pod Rzeszowa. Audi B2 1,6 TD (staroć) - mam zamiar dokupić A4, bo tego B2 mi strasznie szkoda się będzie pozbyć.
Sektor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich Po dłuższym czasie przeglądania w końcu skusiłem się na rejestrację. Od dłuższego czasu jestem na forum AKP, ale z racji przesiadki na A4 Avant Q postanowiłem tutaj się trochę pokrecić. Pozdro dla wszystkich Sektor
RAFLIK22 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich fanów Audi .Osobiscie posiadam :a4fan:2.5 v6POZDRAWIAM
rufus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Moje auto to pasek kombi 1.9 tdi 110km z 97 roku
alvaro Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 witamy w klubie ! zapraszamy na spot Trójmiejskie oraz Żuławskie !
Gość NyPal Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witamy w klubie robowi sie nie odmawia....
funkmasta Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowiczki z a4-klub. Zakiupiłem swoje Audi A4 miesiąc temu. Samochodzik sprowadziłem z Francji i dzięki forum mogłem już sobie poradzić z temperaturą(czyt. termostatem). Cieszę się, że istnieją takie fora i tak życzliwi ludzie, którzy chętnie dzielą się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami. Mam ndzieję, że i ja będę mógł wkrótce pomóc wam. Pozdrawiam Bartek
Rekomendowane odpowiedzi