Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witamy na forum zapraszam na spociki Krakowskie..... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enthal Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam uprzejmie forumowiczów, mam na imię Piotr mieszkam w Gdańsku, planuje zakup A4 B5 i docenię każdą fachową poradę. w chwili obecnej wyslużony VW Golf MK2 GT 1.8l, nigdy mnie nie zawiódł na drodze, ale najwyższa pora na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witamy na forum Owocnych poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Cześć.Od ponad roku mam A4 B6 czarnulke w sedanie.Czas na zmiany,do podstawowego wyposażenia mam zamiar dołożyć tempomat.Liczę na pomoc innych Pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkest Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czesc Wlasnie jestem na etapie poszukiwania swojego autka. Wybor padl na audi a4. Mam nadzieje ze znajde tu cenne informacje Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam na forum i aby autko Ci dobrze służyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalem18 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Aktualnie posiadam golfa IV 1.9 115 PD 6 biegow ,ale szukam A4 B6 1.8 T najchetniej 180 Ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverserfer84 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 [Jaworzno]Witam wszystkich na tym super forum oraz kolegów z Jaworzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam. Jestem nowy. Posiadam audi a4 2.5 tdi 2004 rok. Multitronik kubełki skóra. xenony, sportowe zawieszenie,navi. Ma wszystko co możliwe. Bardzo fajne ale na Polskę za twarde. Potem dołączę zdjęcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 witamy i zapraszamy do działu Moja A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebza Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Cześć, mam na imię Łukasz. Niestety dopiero szukam mojego upragnionego A4 B5 Avant Q. Silniki rozważam dwie możliwosci: 1.9 TDI 110KM i 1.8T 150KM. Pozdraiwam wszystkich forumowiczów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi