poli23 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 [Zamość] Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Darek i narazie poszukuję A4
Deszcz Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Cześć liczymy na wymiane doświadczeń :hi: :hi:
chudineze Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witaj na pokładzie forum hehe i muszę cię zmoderować
Baneck Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Jak najuprzemiej witam Audi nie posiadam ale szukam miotając się między informacjami o A4. W chwilach zwątpienia przypominam sobie, że zawsze jest w odwodzie Passat, którym się już trochę woziłem ale to jednak nie to... Pozdrawiam wszystkich
Martom_84 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od października jestem posiadaczem mojej pierwszej Audiolki i już wiem, że nie chcę innego samochodu:) Mam nadzieję, że znajdę tutaj sporo ciekawych informacji jak również dowiem się wielu interesujących rzeczy...no i może sam coś wniosę Tak czy inaczej, witam Wszystkich!
misza_wolsztyn Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witam wszystkich. Jestem na pograniczu woj. WLKP i LUBUSKIEGO. Może co niektórzy widzieli mnie 17.05 w Zielonej górze
hulitt Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witam wszystkich.od paru dni jestem posiadaczem a4-rki b7 avant w wersji s-line.myślę że na forum znajdę kilka info o nowym nabytku, a w przyszłości i ja coś doradzę.pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi