Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy audi :hi:

Jestem Artur Jestem posiadaczem Audi A4 od niedawna ale marka interesuje sie od kilku lat Jestem bardzo zadowolony z zakupu. :>

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witamy w klubie kolejne B6 :)

Opublikowano

Witam serdecznie na forum. nie jestem posiadaczem audi, smigam Accordem i mam nadzieję, że nie zagryziecie mnie za to :drunk:

Opublikowano

hej,

witam Was serdecznie. tak, stalem sie posiadaczem A4, czy szczesliwym to sie jeszcze okaze, jednak oby tak! :)

mieszkam i pracuje w Walbrzychu, woj. dolnoslaskie. jesli chodzi o Audi to jestem zielony do kwadratu, nie bede oszukiwac, ale dzieki Wam drodzy forumowicze, mam nadzieje, ze poznam te autko od podszewki, hihi.

pozdrawiam Was

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów.

Posiadaczem Audi nie jestem ale będę pisał w imieniu kolegi, który ma male problemy z podłączeniem tele przez bluetooth i mam nadzieje, ze pomożecie mi z tym problemem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Coś o sobie :>

Posiadam a4 1,8 quattro w kombi od 9miesięcy, jak narazie autko spisuje się rewelacyjnie nic nie stuka nic nie puka (oby tak dalej :dance:) a zrobiłem nim 20tyś. Jedna rzecz która mnie denerwje to podczas zatrzymywania się-hamowania włącza się abs(nie wiem dlaczego) nie ważne czy jest ślisko czy też nie. Muszę podjechać do jakiegoś mechanika może coś mi na ten temat powie. Tak wogole to napęt na 4koła robi swoje zimą :dance: można sobie poszaleć :> ale nie do przesady hehehe.

Narazie było by tyle :>

pozdrawiam wszystkich

artii99

Opublikowano

Witamy

Opublikowano

Witam mam na imie Bogdan pochodzę z Krakowa.

Od roku posiadam Audi A4 awant z którego jestem jak na razie zadowolony.

Myślę że na tym forum dowiem się od was ciekawych rzeczy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

W tym dziale tylk się witamy , a pytania zadajemy w odpowiednich działach na forum

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Od lat jestem szczęśliwym posiadaczem Audi różnych modeli i roczników. Na stronę trafiłem przypadkiem, ale na pewno będę częstym gościem

Pozdrawiam wszystkich!!! :)

Opublikowano

Witam wszystkich

kupilem w listopadzie 2.5tdi quattro '00, pierwsze audi i jak narazie jestem bardzo zadowolony

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Zamosc wita wszystkich audi maniakow do tej pory 90 quattro teraz zamierzam kupic avf avant oczywiscie q pozdrawiam

Opublikowano

Witam moje miasto :hi: