kunajn Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, rozglądam się powoli za autem i prawdopodobnie będzie to B7. Mam nadzieję, że znajdę tu informacje co i jak kupić, żeby się nie zawieść. Pozdrawiam! Kamil
symon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 witam i kłaniam sie nisko wszystkim kochajacym audiczki narescie sprawilem sobie wymarzona a4 ,
GRYFI Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy chociaż to moja czwarta audika. Aktualnie jeżdżę A4 B5 2.4 quattro z 1999 roku. Po ostatnich 2 spotach w Jaworzu koło Bielska zdecydowałem się wstąpić do klubu bo wiara fajna i tematy ciekawe Pozdrawiam, Marcin
element Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam chciałem się ładnie przywitać ze szczęśliwymi użytkownikami Audi A4.
agentx Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam pieknie wszystkich na forum. @gentx
rutek-wat Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem A4 z motorkiem AVF. Na codzień czynnie uczestnicze w życiu klubu LeonClub.
Rekomendowane odpowiedzi