michal1 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 (Radom) Witam wszystkich mam na imię Michał i posiadam audi 1.9 TDI 1998 oraz kilka pytań źle nazwany był temat chyba nie doczytales regulaminu
martiso Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam wszystkich - planuję zakup audi a4 b6 1.9 tdi mam nadzieję, że forum mi w tym pomoże
Lukas Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam emigranta Poziu widze ze na jakies kursy jezykowe sie zapisales
Marcin81GT Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam wszystkich mam na imie marcin i posiadam audi A4 Z SILNIKIEM 1.6 Z 1996 ROKU mam nadzieje ze dowiem sie tu pare ciekawych rzeczy pozdrawiam wszystkich milosnikow tego modelu
wit.s Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Serwus Kolego! Baw się tu dobrze. A i nie zapomnij pojawić się na spotach w Twoim rejonie :th:
kazuyaet Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Czytam wasze forum od roku, ale teraz dopiero jestem szcześliwym posiadaczem A4, więc teraz chciałbym sie podzielić z wami doświadczeniem na temat tego cudownego autka. zle nazwany był temat proponuje przeczytac jeszcze raz regulamin
don_pazurro Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam wszystkich, swoja A4 posiadam od maja 2007 r., dlugo szukalem auta w takim stanie, ale wreszcie sie udalo. Z uwagi na potomka, który juz w drodze, zmienily sie niestety moje priorytety i w tej chwili szukam chetnego na zamiane sportowego zawieszenia (Eibach) w moim B5 Avant z 2000 r. na standardowe. Wybaczcie, że w tym temacie poruszam ten wątek, ale nie widze opcji dodawania wątku w dziale "Zawieszenie". Chętnych proszę o kontakt na priv.
krzyniek Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 siemka ps. wpadnij na spota warszawskiego to pogadamy
Rekomendowane odpowiedzi