pet3r Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 witamy na forum opowiedz o swojej S4 - podobaja mi sie te autka
Boloespaniolo Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jestem Szczesliwym posiadaczem A4 B5 1.8 z 2000roku i jestem zakochany w tym samochodzie,poprostu styl i gracja w kazdym calu>>> Mam nadzieje ze z pomoca klubu będę miał okazje zmodyfikowac moje cudo. Pozdrawiam wszystkich. Bolo.
Ogi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, mam na imie Tomek. Jestem posiadaczem czarnego A4 Avanta B6 z silnikiem 2,5TDi ( od razu mowie ze wybralem go swiadomie znajac zarowno wady jak i zalety ) ktorego szukalem przez prawie 5 miesiecy nim znalazlem odpowiedni egzemplarz . Oto i on jeszcze na starych felgach :
Thomas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wiatmy nastepnego posiadacza Wladcy Pierscieni :biggrin: , kolorek super pozdrawiam
piotrec Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nazywam sie Piotr Kalinowski. Obecnie na emigracji w USA. Od kilku dni jestem posiadaczem Audii A4 3.0 V6 Quattro (tiptronic) wyprodukowanej w 2002 roku. W moim rodzinnym mieście - Ostrołęce, pozostawiłem Audi 80 1.6l z 1989. W każdym bądź razie wierny Audi. pozdrawiam.
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czesc mam na imię Piotr ewetualnie BoLeK.Mieszkam na śląsku..Pszczyna....Obecnie jezdze Laguna z 2000r.wczesniej od ojca Audi 80 B4 2.8V6 quatro i w chwili obecnej poszukuje Audi A4 B5 w sedanie...mam kilka pytan co bede zadawal w poszczegolnych dzilach Pozdrowienia for all
Gość zdeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witaj kolego życzę udanego zakupu
Rekomendowane odpowiedzi