antonio Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 19:00
m13 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam. Mam na imię Michał i Audiczkę A4 1.9TDI mam od ponad roku. Super samochód i jak do tej pory w zasadzie bezawaryjny. Jedyne co wymieniłem to lewy przedni wahacz oraz pasek alternatora, nie licząc oczywiście wszystkich filtrów i wymiany oleju ale to raczej oczywista oczywistość Rozrządu nie wymieniałem bo przy wymianie paska alternatora obejrzałem pasek rozrządu i wyglądał dobrze. Poprzedni właściciel mówił że zrobił na nim 4 tys km i po kontroli paska uważam że mówił prawdę. Wynika z tego że obecnie na tym pasku samochód przejechał ok 15 tys km więc myślę że rozrząd wymienię dopiero w przyszłym roku w wakacje. Pozdrawiam. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
cichy2110 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam wszystkich szcześliwych posiadaczy Audi A4. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
nike21 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
bandi21 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników audi a4. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
wik Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi