Pietja Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witajcie koledzy i koleżanki [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
rbob Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć... Witam wszystkich szanownych forumowiczów chciałbym się z wszystkimi przywitać i powiedzieć parę słów o sobie.. A więc mam 22 lata i mieszkam w okolicach oświęcimia.. Samochodzik z czterema kółkami kupilem bardzo niedawno i teraz będę szukał porad i może jakichś Ciekawych propozycji na jego temat. Moje kółeczka to A4 Avant 1.9 TDI 131PS.. pozdrawiam wszystkich
obcy82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 [bielsko-Biała] Witam wszystkich forumowiczów. Od wczoraj jestem właścicielem autka olimpijskiego A4 B6 Avant 1.9 tdi 131 PS. Większości tego co wiem o tych autkach i dieselkach dowiedziałem się tutaj więc najwyższy czas dołączyć
GRazny Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 na pewno AWX? bo jeśli 6 biegów to AVF...
Brevka Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, prowadzę blog motoryzacyjny, na którym można znaleźć również bardzo ciekawe i świeże informacje na temat marki Audi bardzo często zanim pojawią się jeszcze w prasie czy na Polskich portalach. Chciałbym od czasu do czasu przybliżyć Wam nowości związane ze wspomnianą marką i podyskutować na ich temat. Jestem fanem dwóch, tendencyjnie nastawionych wrogo do siebie marek czyli Audi jak i BMW (tendencyjnie, chociaż tak naprawdę nie rozumiem czemu użytkownicy tych samochodów często żywią do siebie negatywne odczucia ). Kupując swój ostatni samochód również długo się zastanawiałem, oglądałem i biłem z myślami, którą markę wybrać... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi