Artur1988 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam może macie jakiś pomysł co do tych felg myślałem o pomalowaniu ich na srebrny tylko nie wiem czy się wszystko nie zleje a teraz jest jakiś kontrast i myślę o listwach od rs4 i zderzaku rs4 przód i tył bo z przodu można by dołożyć dokładkę tylko ale za dużo lepienia a efekt może by nie satysfakcjonujący ale liczę na doradztwo klubowiczów
icecool Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam może macie jakiś pomysł co do tych felg myślałem o pomalowaniu ich na srebrny tylko nie wiem czy się wszystko nie zleje a teraz jest jakiś kontrast i myślę o listwach od rs4 i zderzaku rs4 przód i tył bo z przodu można by dołożyć dokładkę tylko ale za dużo lepienia a efekt może by nie satysfakcjonujący ale liczę na doradztwo klubowiczów do których felg? nie ma zderzaka rs do b6
Artur1988 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 <br /><br /> ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- sorki koledzy ale dodaje zdjecie i jest bardzo małe ale nie wiem czemu chwilka a to pomyłka zderzak od sline <br /><br /> ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- pomożecie dodaje zdjecie a pokazuje sie bardzo małe :/
Mauros88 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 jak sie kliknie na miniaturke to zdjecie pokazuje sie w pelnym rozmiarze
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 powinno do kosza poleciec, bo kupy du.y sie temat nie trzyma
slo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 ale o co chodzi ? tak, widzimy zdjęcie. Przecież one są srebrne.. Chyba że chciałeś środek z czarnego na srebrne ? Jeśli chcesz tak to lepiej te MAMy sprzedaj w oryginale i kup coś innego
icecool Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 ale o co chodzi ? tak, widzimy zdjęcie. Przecież one są srebrne.. Chyba że chciałeś środek z czarnego na srebrne ? Jeśli chcesz tak to lepiej te MAMy sprzedaj w oryginale i kup coś innego
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Te MAM`y wyglądają dobrze w jasnym aucie ale w 19` dopiero:good:
tomekhxc Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 zderzaku rs4 przód i tył raczej s4:wink:, po co ta felge malowac?
KacperWKK Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mi w obecnym stanie się bardzo podobają dają takie mini 3D ja bym nie zmieniał. Kontrast czasami jest potrzebny bo w natłoku srebra nie będzie nic widać.
amaradaar Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie maluj nic chyba ze chrom na pomerańczowy
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 wg mnie też bym nie malował teraz jest dobrze:thumbup1:
boseron Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 zostaw te Mamy w spokoju, jenda z ładniejszych felg do A4 i to w ori kolorze właśnie, cały urok w tym że ma troche czerni
dymiano Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 racja urok w feli tylko w ori kolorze i na aucie git wyglada
Rekomendowane odpowiedzi