mlodyabc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wiem czy to dobry pomysł ale jeśli nikomu nie przeszkadza a mielibyście ochotę podzielić się namiarami na swojego, dobrego mechanika to byłbym wdzięczny. Ja akurat nie mam nikogo sprawdzonego dlatego tułam się po różnych nie mogąc znaleźć tego właściwego. Jest tu sporo osób i można by stworzyć fajną bazę przydatną dla wielu osób. Wiem, że jest dział z serwisami ale za wiele info tam nie ma. Jeśli zły pomysł to sorki.
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 moge polecić z czystym sumieniem elektronika (osoba prywatna) radia,telewizory,telefony,laptopy, wymiana fisa jednym słowem wsio http://a4-klub.pl/members/multis-73971/
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o poniższe sprawy to lepszych w naszym województwie nie znam a przerobiłem wielu Układy wydechowe --> Naprawa tłumików, wymiana tłumików - Gawrońscy S.C - Katowice - O nas Układ klimatyzacji --> Klimatyzacja samochodowa, autoklima Mikołów, auto-klima Śląsk Chip tuning ---> DYNOSOFT - chiptuning by Aligator - TDI TFSI JTD CDI CDTI DCI HDI TDCI i-CTDI CRD CRDI TDI D5 1.8T Katowice silniki diesel oraz benzynowe Geometria, podwozia --> Czesław Duda - Auto - Diagnostyka Podwozi, Geometria Kół
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 spece od diesli Katowice Bogucice ul nie pamiętam Artur 602726395 mechanika bez elektroniki ogólnie robię u niego wszystko i zawsze jestem zadowolony Mikołów ul.Paprotek Adamczyk 501511471 Mam też od motocykli speca (długo pracował u Ratki) też w Mikołowie ale nie pamiętam adresu 661 664 851 btw dobry wątek bo jest taki ale na ogólnym a tu możemy wszystko w kupie mieć
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Car-detailing , polerowanie, przygotowanie aut do sprzedaży (powołać się na turzola ) --> Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Shop Regeneracja tapicerek skórzanych (powołać się na turzola ) --> Klinika Wnetrz | Renowacja skor samochodowych i meblowych | Główna Regeneracja maglownic F.H.U. MOTOR-TECH Marek Kuderemski GSM: 513 067 447, 500 684 338 ul. Nowokościelna 33 43-100 Tychy
eu4yaon Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam Seata .... nie znam żadnego mechanika ... nigdy nie potrzebowałem :whistling::whistling::whistling::whistling: dokładnie bo jak się seat zepsuje to trafia na złom Polecam Autoelektromechanika Seibel Adam, który mieści się w żorach na ulicy żeromskiego 12 https://plus.google.com/104617350127211409507/about?gl=pl&hl=pl
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 też polecam Naprawa tłumików, wymiana tłumików - Gawrońscy S.C - Katowice - O nas końcówki u nich montowałem
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika
Matek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika Piaskowanie rybnik - FHU MAGOR - piaskowanie, szkiełkowanie, lakierowanie, antykorozja, restaurowanie motocykli wojskowych ktoś ze znajomych polecał, możesz sprawdzić
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika moge polecić tego lakiernika co mi malował całą audi..... tylko czy chce Ci sie Pucek jechać koło Cieszyna
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika moge polecić tego lakiernika co mi malował całą audi..... tylko czy chce Ci sie Pucek jechać koło Cieszyna Prawdopodobnie a raczej na pewno oddaję felgi do gościa z Kato
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o poniższe sprawy to lepszych w naszym województwie nie znam a przerobiłem wieluUkłady wydechowe --> Naprawa tłumików, wymiana tłumików - Gawrońscy S.C - Katowice - O nas Układ klimatyzacji --> Klimatyzacja samochodowa, autoklima Mikołów, auto-klima Śląsk Chip tuning ---> DYNOSOFT - chiptuning by Aligator - TDI TFSI JTD CDI CDTI DCI HDI TDCI i-CTDI CRD CRDI TDI D5 1.8T Katowice silniki diesel oraz benzynowe Geometria, podwozia --> Czesław Duda - Auto - Diagnostyka Podwozi, Geometria Kół klima i geometria potwierdzam, z pozostalych dwóch nie korzystałem ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- wszelakie naprawy, grupa VAG+mercedes CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes pajda może potwierdzić, że gość godny polecenia
sokal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Rafał Kwiecień - Sosnowiec, Dobrzańskiego 150 MECHANIKA SAMOCHODOWA Sosnowiec - MECHANIK w Sosnowcu - AUTO NAPRAWA Głównie wulkanizacja, geometria, naprawy zawieszenia + tam jeszcze inne prace Chłopak robi porządnie i zna się na Audi (sam ma A6), polecam z czystym sumieniem. Z resztą wielu moich znajomych korzysta z usług jego warsztatu ----------------------------------------------------------------------- Klejenie szyb - pajączki, pęknięcia i inne czary mary z szybami Zakład na tym samym placu co warsztat Rafała Naprawa Pknitych Szyb Samochodowych - Autoszko TEDREX Gość zna się na rzeczy jeśli chodzi o szyby i ręczę za jego umiejętności. Nie weźmie kasy jeśli uzna że efekt nie będzie zadowalający a w razie czego bez problemu rozpatruje reklamacje Dodam że współpracuje z pewnym instytutem motoryzacji doświadczalnej i że miałem okazje widywać u niego prototypy pewnego włoskiego producenta samochodów zanim weszły do produkcji seryjnej
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Rafał Kwiecień - Sosnowiec, Dobrzańskiego 150MECHANIKA SAMOCHODOWA Sosnowiec - MECHANIK w Sosnowcu - AUTO NAPRAWA Głównie wulkanizacja, geometria, naprawy zawieszenia + tam jeszcze inne prace Chłopak robi porządnie i zna się na Audi (sam ma A6), polecam z czystym sumieniem. Z resztą wielu moich znajomych korzysta z usług jego warsztatu ----------------------------------------------------------------------- Klejenie szyb - pajączki, pęknięcia i inne czary mary z szybami Zakład na tym samym placu co warsztat Rafała Naprawa Pknitych Szyb Samochodowych - Autoszko TEDREX Gość zna się na rzeczy jeśli chodzi o szyby i ręczę za jego umiejętności. Nie weźmie kasy jeśli uzna że efekt nie będzie zadowalający a w razie czego bez problemu rozpatruje reklamacje Dodam że współpracuje z pewnym instytutem motoryzacji doświadczalnej i że miałem okazje widywać u niego prototypy pewnego włoskiego producenta samochodów zanim weszły do produkcji seryjnej wg sprawdzonych opinii na necie powinno być ok Mechanika Pojazdowa Diagnostyka Podwozi Rafał Kwiecień opinie komentarze / Sosnowiec, Hubala Dobrzańskiego 150 / wymiana opon drugie raczej też sokal, pokaż się czasem na spocie - bedziesz bardziej wiarygodny dla nas, jak i my dla Ciebie Poza tym, chyba niczym nie ryzykuesz
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika Wyjechali ... ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika moge polecić tego lakiernika co mi malował całą audi..... tylko czy chce Ci sie Pucek jechać koło Cieszyna Prawdopodobnie a raczej na pewno oddaję felgi do gościa z Kato Czyli gdzie ?
sokal Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 wg sprawdzonych opinii na necie powinno być ok Mechanika Pojazdowa Diagnostyka Podwozi Rafał Kwiecień opinie komentarze / Sosnowiec, Hubala Dobrzańskiego 150 / wymiana opon drugie raczej też sokal, pokaż się czasem na spocie - bedziesz bardziej wiarygodny dla nas, jak i my dla Ciebie Poza tym, chyba niczym nie ryzykuesz Wystawiony tam negatyw za brak możliwości skontaktowania się przez telefon można uznać za wiarygodny, Rafał jest po prostu zarobiony i wiem jaki ma stosunek do napierda*ającego dzwonka telefonu w czasie gdy on w kanale grzebie pod autem Dlatego trzeba czasem zadzwonić kilka razy a najlepiej podjechać osobiście i się umówić Dzięki za zaproszenie Skorzystam Ale co do ryzyka to nie wiem, za duży nie jestem
pajda Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 wszelakie naprawy, grupa VAG+mercedes CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes pajda może potwierdzić, że gość godny polecenia potwierdzam, gościu dobry, tylko terminy odległe - mi ogarnia audi i seata żonki
RalphA4 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja polecam w Bytomiu na Szombierkach warsztat Oriwol Strona główna polecam dostać się do Łukasza(własciciel) naprawdę dobry koleś, ale tak jak wyżej lepiej pojechać niż dzwonić bo często telefon leży gdzieś a on pracuje... Na wszelkiego rodzaju mody polecam ich bo zajmują się modami na codzień, serie to przy okazji... polecam również warsztat w Chorzowie, ul. Mazurska nie pamietam numeru ale tak na przeciwko byłej komendy policji. I pchać się do mechanika Kamila albo Sebastiana
riddick74 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Polecam Elektromechanika i Elektronika Mariusza Frycz Rybnik - Popielów ul. Konarskiego 37 Elektromechanik Rybnik, Elektromechanika
A4-Tomek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Szukam dobrego lakiernika który zajmuje się również felgami... ale dobrego lakiernika moge polecić tego lakiernika co mi malował całą audi..... tylko czy chce Ci sie Pucek jechać koło Cieszyna Prawdopodobnie a raczej na pewno oddaję felgi do gościa z Kato Ja jestem bardzo zadowolony z pracy gości z Tarnowskich Gór (AluExpress) - Dogi malował u nich fele do S4
Rekomendowane odpowiedzi