Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGA] Phantom black, Full s-line, navi 3G, skóry, LED. Set Up zimowy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie przez okres jaki szukałem samochód znalazłem tylko 2 z navi 3G :)

Opublikowano

Tak zle nie jest jesli chodzi o navi 2g i pelny sline. Ale tak jak Pawlo pisze 3g to ma naprawde garstka.

Opublikowano
  • Autor

VCDS zamówiony więc jak dojdzie to zacznie sie siedzenie w aucie i odblokowywanie wszystkiego co tylko możliwe :decayed:

Opublikowano

Furka fajna ale ten czarny phantom to wcale nie takie łał. Sam mam ten lakier i powiem szczerze że jak kumpel obok mnie parkuje swoją Hondą czarną Accord to mi wstyd, wygląda ta moja czwórka jak by była zawsze niedomyta. No ale ... A4 to A4 i za Accorda nie zamienił bym he :)

Opublikowano
Furka fajna ale ten czarny phantom to wcale nie takie łał. Sam mam ten lakier i powiem szczerze że jak kumpel obok mnie parkuje swoją Hondą czarną Accord to mi wstyd, wygląda ta moja czwórka jak by była zawsze niedomyta. No ale ... A4 to A4 i za Accorda nie zamienił bym he :)

Też mam ten lakier. Utrzymanie go w bdb stanie to masakra jakaś. Zawsze chciałem czarny a teraz mam i nie do końca się cieszę z tego powodu. Jak się dobrze nie nawoskuje to ledwo to wygląda:kwasny:

Opublikowano

Też mam ten lakier. Utrzymanie go w bdb stanie to masakra jakaś. Zawsze chciałem czarny a teraz mam i nie do końca się cieszę z tego powodu. Jak się dobrze nie nawoskuje to ledwo to wygląda:kwasny:

Mogę się podpiąć pod wasze słowa koledzy. Lakierek phantom black LZ9Y o ile się nie mylę ładny ale trzeba się nastawić na ciągłe mycie żeby okazał swój urok. Dobry wosk też załatwia sprawę :wink:

Mogłem brać już obciachowy biały albo grafit :decayed: ale czarny to zawsze czarny... gangsta :naughty:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

Co wy tam wiecie :decayed:

W moim garażu jest arsenał politur i wosków więc zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac jak sie to wszystko nałozy :decayed:

Opublikowano

Kolega tez pozytywnie zakręcony?:jerk:

zdjecia018.jpg:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście, ze tak :decayed: auto musi się prezentować :dancing:

Opublikowano
Oczywiście, ze tak :decayed: auto musi się prezentować :dancing:

Święte słowa :naughty:

Opublikowano

WOW hahahaha , co jeszcze szwagier ma ? :facepalm: a reszta rodziny ? :polew:

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widzę to tym raczej handluje

Opublikowano

Fajna sztuka! :good: Koło mi się podoba!

Opublikowano
  • Autor
Fajna sztuka! :good: Koło mi się podoba!

Dzięki :)

Zwykłe s-line koła ale tez mi się bardzo podobaja i jak znalazłem tą A4 to się ucieszyłem, ze jest na tych kołach :decayed:

Szkoda, ze to nie 19" ale może na lato wpadną 19" rotory :wink:

---------- Post dopisany 21-01-2013 at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2013 at 00:44 ----------

Dzisiaj zakupiłem 2 nowiutkie opony Pirelli P Zerro Rosso :decayed: bo na przodzie były już podjechane i siedziały na aucie od nowości czyli od 10/2009.

Tył ma nadal jakies 5 mm bierznika a na przodzie na środku było 3 :kwasny:

Teraz będzie wszystko tak jak być powinno :wink:

---------- Post dopisany 24-01-2013 at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2013 at 13:00 ----------

Auto odstawione do mechanika na wymianę dwumasa i sprzęgła. Zobaczymy jak się angielski serwis spisze :whistling:

---------- Post dopisany 26-01-2013 at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany 24-01-2013 at 13:01 ----------

No i jestem po wymianie dwumasa :decayed: wszystko na częściach zamówionych w serwisie Audi

Koło dwumasowe - 0B1 105 266 AE cena 4410.24zł :shock3:

Łożysko - 0B4 141 165 cena 307.93zł

Łożysko - 0B4 198 165 cena 418.25

Tarcza sprzęgła - 0B1141015C cena 1884.68

A cała impreza łącznie wyszła 7021.10zł :doh:

Dobrze, że auto miałem na gwarancji i mnie ten wydatek ominął :dancing::dancing::dancing:

A to stare graty :decayed:

2013_01_26_15_42_19.jpg

Opublikowano

troche przegięcie z tą ceną

Opublikowano
  • Autor
Trzeba było zrobic fote tarczy sprzegła :wink:

A dlaczego??

Ogólnie wcześniej sprzęgło ciężko mi chodziło a teraz tak delikatnie sie wciska, ze masakra. Na początku nie potrafiłem aż jechac :grin: