hhacek Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 u mnie jest brak : 1 - tempomatu 2 - podlokietnika ( niedlugo bedzie ) 3 - eletrycznych i podgrzewanych siedzeń 4 - BOSE 5 - szyberdachu 6 - xenonow a myslalem ze mam taki wypas
Trezor Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 W kolejności od "największego" braku: 1. Zmieniarki CD 2. Quattro 3. Podłokietnika 4. Elektryki z tyłu 5. Tempomatu No i 30KM więcej... na początek.
spanky Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 brakuje mi : -pełny FIS (ale bedzie :twisted: ) -relingi -podgrzewanej doopy -skóra -elektryka z tyłu
Hincó Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 klimy w szczególności i quattro a tak to nic wiecej poza ori radiem nie ma .. jest puste
AZIK Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Mnie tam nic nie brakuje - jestem zadowolony z posiadnego półwypasu. Może jedynie opcji ustawienia siedzeń i lusterek dla 2 kierowców, bo jak jestem w pracy żonka szarżuje po street, a że mam inne upodobania do siedzenia ciągle musimy zmieniać zakres ustawienia w/w elementów. Tylko czy takie coś było w "czwórkach" z tego rocznika ?? :roll:
Piotr13 Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Na chwile obecna: - podgrzewanych lusterek, - podlokietnika. Z czasem moze zacznie sie lista zmieniac...
Krawalek Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Elektrycznych szyb, klimy na razie tylko to. Zobaczymy co jeszcze w miarę użytkowania jeszcze wyskoczy :mrgreen:
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 ja nie narzekam : jest klima , xenon , 17 , szyberdach , kilka elementów S4 , turbo +chiptuning ale do ideału i pełnego wypasu jeszcze dddduuużżżooo brakuje, szkoda by wymieniać
Lukas Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Hmm czego mi brakuje w mojej A4 : - podłokietnika - tempomatu - fisa - grzanych foteli - grzanych luster - szyberdachu - elektrycznych szybek z tyłu - swiatełek z tyłu wew - quattro - 6 biegu - xenonów - navi - a i kuni brakuje :mrgreen: to wszystko chyba :roll: ale zem sie rozpisał
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 mi niczego nie brakuje.. :mrgreen:
MDM Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 mi brakuje, navi i szyerka, paru koni wiecej pod maseczka, foteli z pamiecią, przyciemnianych lekko szybek(ale to bedzie), 6 begiu. A mojemu Audi brakuje tak naprawde jednego i nie jest to brak jakiegos wyposazenia, brakuje mu poprstu lepszych dróg
gosia Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Szyperdach, esp,navi,komputer,aut.klima dwustrefowa,ele. fotele,troszkę za stary~!Tego mi brakuje, a pozatym to super!!!
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 xenonów podgrzewanych foteli navi a tak to wszystko mam, acha jeszcze brak lodówki :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 1 - tempomatu 2 - podlokietnika 3 - eletrycznych i podgrzewanych siedzeń 4 - xenonow 5 - elektryki tyl 6 - Navi (ale slyszalem ze ori jest lipna wiec palm wystarczy) 7 - foteli s-line 8 - za malo biegow 9 - wiekszej stadniny 10 - quattro ale za to mam szyber i webasto wiec jakos wiekszosc brakow przeboleje
Cilek Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Tak apropo to mieliśmy zrobić liste wyposażenia do fulla no ale temat pokrewny więc się podłączę, więc u mnie podobnie: Brakowało: mocy - naprawione :razz: ale co nieco jeszcze poprawię letnich fel - też ale już bym chciał 18" relingów - ciężko było ale dostałem cd - jest concert II FIS'a - już jest ale będe jeszcze potrzebował waszej pomocy w tym temacie.. tempomatu - już jest, zostało podpiąć Ori xenony :mrgreen: podgrzewane lusterka Brakuje nadal: Navi i tylko ori Podgrzewanych kubełkowych siedzeń - klimatronik z opcją podgrzewania już wsadzilem Jasnej skóry szustego biegu - szczególnie u mnie bo 90 ma krótkie przełożenia i sami wiecie.. parktronic.. No i najlepszego wypasu którego nigdy nigdy w niej nie będzie: quattro a tego nie będę kombinował: el szyberdachu i tylnych szybek webasto To tak po krótce, braków sporo ale przynajmniej jest zajęcie..
leonnardo Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 mi brakuje wiele, ale cieszę się z tego co mam
Rekomendowane odpowiedzi