Opublikowano 30 Listopada 200619 l eeehh zasze czegoś brak no ale lecimy od początku : kuuuniii :!: turbiny oohh jak ja lubię jak ona się budzi do życia :mrgreen: (ciagu 2 mahy) Quattro FIS ASR ESP Tempomat Podgrzewania lusterek Kluczyków - scyzoryki Podłokietnik kierownica skórzana zestaw Bose wypaśnych alusków 18" reflektory zespolone + ksenon a i zapomniałbym paliwa w zbiorniku :idea: :razz:
Opublikowano 30 Listopada 200619 l - xenonów - fis'u - 6 biegów - tak z 25 koni więcej - świateł wew. z tyłu (!) - el. sterowanych foteli
Opublikowano 30 Listopada 200619 l 1. Grzanych lustr (ale dorobie) 2. Podłokietnika (też w planie) 3. Zeby mi się drzwi kierowcy lżej zamykały :mrgreen: I ... to chyba tyle. No moze jakiegoś małego suba, ale to też w drodze :razz:
Opublikowano 30 Listopada 200619 l świateł wew. z tyłu (!) Wichu nie bardzo rozumiem, światełka w podsufitcez tyłu dla ziomali nie macie?? przepraszam jezeli wystąpiły orty ale WORDA nie mam a z polaka ledwo nadążałem
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l Bo dopiero po liftingu są z tyłu :mrgreen: Ja się dziwie że tylu z was nie ma podłokietnka :shock: . Jak szukałem wozidełka to w każdym był.
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l Podłokietnik mam :mrgreen: i wiele innych dodatków , ale przydałoby się : -quattro -bose -ESP -webasto
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l świateł wew. z tyłu (!) Wichu nie bardzo rozumiem, światełka w podsufitcez tyłu dla ziomali nie macie?? przepraszam jezeli wystąpiły orty ale WORDA nie mam a z polaka ledwo nadążałem No niestety nie posiadam, jak kolega powyżej wspomniał, są dopiero po lifcie. Szkoda...
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l świateł wew. z tyłu (!) Wichu nie bardzo rozumiem, światełka w podsufitcez tyłu dla ziomali nie macie?? przepraszam jezeli wystąpiły orty ale WORDA nie mam a z polaka ledwo nadążałem No niestety nie posiadam, jak kolega powyżej wspomniał, są dopiero po lifcie. Szkoda... A z tyłu w słupkach masz lampki ??
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l Hugo tak jak psiałem u mnie tez ich nie zamontowali ale ja tam tylko raz z tylu jechalem
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l świateł wew. z tyłu (!) Wichu nie bardzo rozumiem, światełka w podsufitcez tyłu dla ziomali nie macie?? przepraszam jezeli wystąpiły orty ale WORDA nie mam a z polaka ledwo nadążałem No niestety nie posiadam, jak kolega powyżej wspomniał, są dopiero po lifcie. Szkoda... A z tyłu w słupkach masz lampki ?? Nie, mam tylko z przodu między kierowcą a pasażerem w podsufitce.
Opublikowano 1 Grudnia 200619 l A ja powiem krótko - brakuje mi B6 a najlepiej B7 niemniej nie będę się spieszył ze zmianą autko bo przyjemnie się śmiga tym co jest.
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l Ja tak czytam i mysle co mi brakuje.... Po ciezkim i dlugim zastanowieniu sie to stwierdzilem ze ESP i szyberdach pomimo ze mam klimatronika. Ale slyszalem ze takie wychodzily z klima i szyberdachem. A tak to wszystko mam Aby cos jeszcze napisac to najbardziej podoba mi się w autku webasto, mmm... supersprawa!
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l A ja powiem krótko - brakuje mi B6 tez ostatnio coraz częściej o tym myśle a w moim brakuje według mnie tylko skóry
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l napisze to co mało osób napisało..nie wiedzieć dlaczego :roll: i mało osób to w klubie ma...quattro a potem xenon więcej KM bose pdłokietnik i moze być dalej B5 ale np 2000/2001 lepsze dobrze wyposażone B5 niż bida B6 :razz:
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l lepsze dobrze wyposażone B5 niż bida B6 jestem tego samego zdania i myślę że jak bym miał kaskę np. B7... wolał bym kupić starszego RSa
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l mi brakuje skóry,xenonów,elektrycznych siedzeń,ilości miejsca poprzednie auto w full i opcji(oprócz 4x4) których nie wymienie aby nie pisac elaboratu, ale kiedys nadrobimy ten stan.!
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l Tylko jednego - SILNIKA na WODę a to co opisujecie, to tylko kwesta ceny, a mam to na co mnie stać.
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l quattro, quattro, quattro bose absolutnie mi nie jest potrzebna skóra, nawi oraz elektryczne fotele.
Opublikowano 4 Grudnia 200619 l jestem tego samego zdania i myślę że jak bym miał kaskę np. B7... wolał bym kupić starszego RSa też mi sie tak wydawało