Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie Whysky na prezent?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdziwą whisky pija sie czystą albo z odrobiną wody (kilka kropel)

Opublikowano

No gdzie colę do whisky :facepalm:

Opublikowano

Ja piję tak jak mi smakuje a nie będę się meczył bo tak się powinno pić, bo to ma być przyjemność.

Opublikowano

Jest podstawowe pytanie: czy pije whisky soute czy z colą- jak soute możesz zainwestować w single malty np. Talisker, Glen Ord, Caol Ila- jeżeli z Colą to jakiś JW albo Balantyna ze szklankami bo nie ma sensu inwestować w droższy trunek.

No gdzie colę do whisky :facepalm:

każdy pije jak mu smakuje tyle tylko że do coli lać dobrą whisky czyli ponad Czerwonego Jasia czy Balantyny jest wyrzucaniem pieniędziy w błoto bo napój lepszym się dzięki temu nie stanie.

Opublikowano

od pewnego czasu pijam

382_0.jpg

<br /><br />

są wersje ze szklaneczkami

Opublikowano

apetyt rośnie :)

Opublikowano

jezeli ktos czegos szuka to zgłaszac sie do mnie :wink:

Opublikowano
każdy pije jak mu smakuje tyle tylko że do coli lać dobrą whisky czyli ponad Czerwonego Jasia czy Balantyny jest wyrzucaniem pieniędziy w błoto bo napój lepszym się dzięki temu nie stanie.

Nie wiem jak wy możecie nie czuć różnicy pijąc z colą, ja jak wleje czerwonego J.W. to wypić tego nie mogę to samo tyczy się reszty dziadostwa i nawet cola nie jest w stanie zabić tego.

Opublikowano

jack daniels white rabbit:wink:...biedronkowy gold lo

ch 0,7 za 29,90:naughty:

Opublikowano
Dokładnie. Wszelkie mieszanki supermarketowe typu Johny Walker czy Balantines odstaw na bok.

Jesli kolega lubi rzeczywiście smakować whisky to zainwestuj w dobry Single Malt: Glendronach, Ardbeg , Glenfarclas, Brora , Highland Park, Talimburg , Inchgower.

Jack Daniels to bourbon.

Jack Daniels nie jest bourbonem.

---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

Jak może byc burbon to, Jack Daniels Single Barrel napewno obdarowany będzie zadowolony :wink:

Jak wyżej :decayed:

TO NIE BOURBON :)

Dla zainteresowanych :

Jak sklasyfikować popularną whiskey Jack Daniel's - Kulinaria.Spryciarze.pl

Opublikowano

"za najlepszą whisky na świecie w roku 2012 wybrany został lubiany Old Pulteney 21yo "

old_pulteney_21.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kiedys bylem na wakcjach na lanzarote no i siedze przy barze i pije jakas lokalne gowno zwnae whisky z lodem bo bylo goraca a obok siedzial szkot no i chwile pogadalismy a ze tez pil to cudo to zeszlismy na temat łych. No i z usmiechem mu mowie ze pewnie dla niego to co ja pije to profanacja , on sie usmiechnal i pyta mnie czy wiem z czym oni pija łyche, ja troche zdziwiony pytam glupio : with ice? - no , with cola -no , so with what? - more whisky :))

Opublikowano

tak jak słowianie piją wódke

wstyd sie przyznac ale sam Soplice Wiśniową waliłem z gwinta jak soczek :grin:

Opublikowano
kiedys bylem na wakcjach na lanzarote no i siedze przy barze i pije jakas lokalne gowno zwnae whisky z lodem bo bylo goraca a obok siedzial szkot no i chwile pogadalismy a ze tez pil to cudo to zeszlismy na temat łych. No i z usmiechem mu mowie ze pewnie dla niego to co ja pije to profanacja , on sie usmiechnal i pyta mnie czy wiem z czym oni pija łyche, ja troche zdziwiony pytam glupio : with ice? - no , with cola -no , so with what? - more whisky :))

whisky pija sie samo lub z niewielka iloscia wody aby uwolniło swoje aromaty

picie z colą to :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

lodu tez ie powinno sie dawac, no chyba że ktos chce sie nayebać

ale nie o to tutaj chodzi

dzisiaj próbowałem, w mojej skali od 1do 6 daje jej 6

http://www.whisky-online.com/images/products/4487-6577balvenie14yearoldbox.jpg

Opublikowano

Jak zobaczyłem temat to stwierdziłem ze zapytam bo mam w barku ale nie było okazji żeby otworzyć coś takiego "glenfiddich" 12 letnia próbował ktoś tego?

Opublikowano

podstawowy Glenfiddich, ale produkt jak najbardziej ok

http://4.bp.blogspot.com/-ijezyrINPYk/T3QHW1PWHJI/AAAAAAAAA5w/AFMBkhvmNn8/s1600/glenfiddich_12yo.jpg

sa 12, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 25, 30, 50 i 70

do tego limintowane edycje, jest tego dostyc sporo

Opublikowano

A co polecicie na początek dla kogoś kto chciałby czegoś więcej niż Johnnie Walker z takich w miarę łagodnych na początek?

devastation masz jakąś butelczynę na sprzedaż? :whistling: Próbowałem ostatnio w marketach coś dla siebie wyszukać ale wszędzie tylko J.W., J.D. albo Grant's...

Opublikowano

Ja lubię Williama Lawson'sa :wink: