Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie:

nawet nie, ale ileż można to samo.... :polew:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 170,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Luzik, i tak 99% zdawane jest na 5, fakt, trzeba ja najpierw napisać, lub kupić, jak ktoś nie ma "jajec" ! :polew:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2008, 00:59 _________________________________________________A "emceem" znowu qka w profile, nie tak często jak ostatnio, ale to "zawsze" INWIGILACJA :polew:

Opublikowano

dobranoc dobranoc wszystkim odpadam :)

Opublikowano

dzisiaj śmigam na giełdę, sprzedaję civica...od 5 rano na nogach jestem, to średnio się czuję, a teraz tylko kilka godzin snu, bo przyszedłem z pracy, zjadłem obiad, podszykowałem auto i teraz zasłużony odpoczynek, ale wcześniej oczywiście wizyta na forum....jak jutro ten civiczek pójdzie, to jestem coraz bliżej A4;) Pozdrawiam nocnych jeźdźców;D

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj śmigam na giełdę, sprzedaję civica...od 5 rano na nogach jestem, to średnio się czuję, a teraz tylko kilka godzin snu, bo przyszedłem z pracy, zjadłem obiad, podszykowałem auto i teraz zasłużony odpoczynek, ale wcześniej oczywiście wizyta na forum....jak jutro ten civiczek pójdzie, to jestem coraz bliżej A4;) Pozdrawiam nocnych jeźdźców;D

no i co,sprzedales?

Opublikowano

po raz 1 od 2 lat jechałem autobusem trasę-380km---------qr** męka,wszystko mnie boli,zdycham. do później Panowie :decayed:

Opublikowano

jak wracałam koło 1 w nocy z kina dziś, w tę straszną ulewę która nad Wawą przeszła, to mi nagle aku przestał ładować i mi zgasła Niuńka na środku Wisłostrady ... a teraz nie mogę spać, bo się martwię, że tam stoi sama .... Z rańca brat ma lawetę załatwić : (

Opublikowano

nuuudno :P, cisza, spokój :kwasny: tak to jest jak nie może się spać :angry:

Opublikowano

jak wracałam koło 1 w nocy z kina dziś, w tę straszną ulewę która nad Wawą przeszła, to mi nagle aku przestał ładować i mi zgasła Niuńka na środku Wisłostrady ... a teraz nie mogę spać, bo się martwię, że tam stoi sama .... Z rańca brat ma lawetę załatwić : (

elo. zaczne troche wczesniej bo jestem ciekawy: jak twoja audi smoczyca???

Opublikowano

o kurna ale pozno juz... wlasnie skonczylem na kompie pogrywac w crysisa... lece spac bo rano do roboty... dobranoc nocnym markom...

Opublikowano

o kurna ale pozno juz... wlasnie skonczylem na kompie pogrywac w crysisa... lece spac bo rano do roboty... dobranoc nocnym markom...

tą grę można przechodzić bez końca :D jedynie etap w środku statku nie podobał mi się, ale reszta wciąga niesamowicie :)

Opublikowano

To ja się przywitam (cześć :) ) i z miejsca uciekam "podyskutować" z małżonką :)

Bawcie się dobrze !

Opublikowano

To ja się przywitam (cześć :) ) i z miejsca uciekam "podyskutować" z małżonką :)

Bawcie się dobrze !

Dyskutuj,dyskutuj. :sexinbed:

A ja w robocie i moja też więc nie podyskutujemy. :naughty:

Opublikowano

Bawcie się dobrze !

Cfaniak .. a mnie dopadła angina czy cóś .. tak czy owak to 2 dni słowa prawie nie mogłem powiedzieć :kox:

Opublikowano

elo. zaczne troche wczesniej bo jestem ciekawy: jak twoja audi smoczyca???

Następnego dnia po usterce odpaliła z kabli z A6-tki ojca i dojechałam do domu, ale świeciła się kontrolka aku.

W środę z rana pojechała do mechanika. Dziś tamtędy przejeżdżałam z kumplem to brama zamknięta a Niuńka - cały przód rozgrzebany ... Wieczorem dostałam eska, że na jutro będzie gotowa ... Jak wróci zdam relację : )

Opublikowano

Wróciłem z Berlina... super miasto.

A jakie drogi... mmmmmmiodzio... Nawet wyprzedziło mnie R8 :) Jechało ponad 230 km/h, jak nie więcej. Cóż za widok tego auta w nocy!

Optymizm skasował się w Olszynie, ja walę, autostrada A4 zaraz za granicą - po naszej stronie nie daje ani przez chwile myśleć dalej, że jest się w Niemczech, niejako budzi wszystkich krzycząc - Polska Polska Polska...

Opublikowano

R8....mmmmm, autostrada w niemczech...mmmm. Ale mówcie co chcecie mi wystarczy A4 i polska droga :kox:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z ryb. Zmokłem jak diabli i to dwa razy :)

Ale dzionek sobie wybrałem :wallbash:

Opublikowano

Nocne (i nie tylko) wyprzedzanie przez R8 to ja mam w Łomiankach parę razy w tygodniu : P

Opublikowano

A mnie sie przysnily balony :wink4::naughty: ze az sie obudzilem, poszukam ich jeszcze to moze znajde