Azunia Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 "Nocni jezdzcy-czyli jazda po 23.00"- maz mi wrocil i probuje mnie zgwalcic ---ale fajnie!
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 o to to to to My przynajmniej mamy prześliczne avanciki a nie jakiś tam sedan a tył sedana A6 c5 to wogóle wygląda jak siena
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 dobrze prawi! polać mu ... no to Rafałku.. pierdykniem bo odwykniem Innym razem bo po ostatniej środowo/czwartkowej imprezie uznałem że nie będę już pił alkoholu... Było ciężko
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 dobrze prawi! polać mu ... no to Rafałku.. pierdykniem bo odwykniem Innym razem bo po ostatniej środowo/czwartkowej imprezie uznałem że nie będę już pił alkoholu... Było ciężko bo za mało wypiłeś
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 "Nocni jezdzcy-czyli jazda po 23.00"- maz mi wrocil i probuje mnie zgwalcic ---ale fajnie! Skoro to jest dla Ciebie fajne to nie gwałt [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 01:45_________________________________________________ bo za mało wypiłeś Fakt dużo nie wypiłem, ale zbyt intensywnie 8 butelek w 2 godziny, prawie litr na głowę w 2 godziny... masakra Ja podobno coś nawet na forum pisałem jak wróciłem I to tu w nocnych jeźdźcach masakra W dodatku wcześnie wróciłem, cała impreza trwała max 4 godziny to był bal
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 no to może ja już zacznę długi proces pożegnania i pójścia spać
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 no to może ja już zacznę długi proces pożegnania i pójścia spać Oj tak ja też już mówię branoc bo za 4 godziny i 40 minut KUBICA
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 no to może ja już zacznę długi proces pożegnania i pójścia spać Oj tak ja też już mówię branoc bo za 4 godziny i 40 minut KUBICA Ty to się wogóle nie kładź już spać :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Ty to się wogóle nie kładź już spać :gwizdanie: Jasne a jutro będę jak trup łaził w dodatku chory yczek jest na forum i się wstydzi tu pisać?
Gość osetti Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Ty to się wogóle nie kładź już spać :gwizdanie: Jasne a jutro będę jak trup łaził w dodatku chory yczek jest na forum i się wstydzi tu pisać? wiesz... B6 ma... cwaniak
Azunia Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 "Nocni jezdzcy-czyli jazda po 23.00"- maz mi wrocil i probuje mnie zgwalcic ---ale fajnie! Skoro to jest dla Ciebie fajne to nie gwałt Ja to lubic ale chyba sie speszyl ze to napisalam
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 wiesz... B6 ma... cwaniak Taaaa i kolegów co wożą się bełemkami
Azunia Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 wiesz... B6 ma... cwaniak Taaaa i kolegów co wożą się bełemkami A co on ma za kolegów z BeeMFu?
rafalekx Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Ja to lubic ale chyba sie speszyl ze to napisalam A właśnie co do tematu :gwizdanie: Dlaczego kobiety mówią że: "boli je głowa" To nie ma kompletnie sensu, przecież naukowo udowodnione jest, że seks pomaga właśnie na takie dolegliwości Tak gdzieś wyczytałem
Azunia Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ja to lubic ale chyba sie speszyl ze to napisalam A właśnie co do tematu :gwizdanie: Dlaczego kobiety mówią że: "boli je głowa" To nie ma kompletnie sensu, przecież naukowo udowodnione jest, że seks pomaga właśnie na takie dolegliwości Tak gdzieś wyczytałem Potwierdzam, idealna metoda na ból głowy i dla mnie i dla męża
rafalekx Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 A co on ma za kolegów z BeeMFu? A tam na jednej z fotek co pokazał swoją B6 można zobaczyć za autkiem dwóch chłopaczków przy bełemce Pewnie jego ziomki Ale ja tam nic nie wiem :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli! [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 02:00_________________________________________________ Ja to lubic ale chyba sie speszyl ze to napisalam A właśnie co do tematu :gwizdanie: Dlaczego kobiety mówią że: "boli je głowa" To nie ma kompletnie sensu, przecież naukowo udowodnione jest, że seks pomaga właśnie na takie dolegliwości Tak gdzieś wyczytałem przestań już czytać tego pudelka [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 02:01_________________________________________________pora najwyżsiejsza spać! dobranoc wszystkim
rafalekx Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli! przestań już czytać tego pudelka pudelka? a co to? dziewczyno gdybym ja tam wchodził to bym jeździł bełemką albo fiatem multiplą, zakładał różowe koszulki i różowe skarpetki masakra
Gość osetti Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli! przestań już czytać tego pudelka pudelka? a co to? dziewczyno gdybym ja tam wchodził to bym jeździł bełemką albo fiatem multiplą, zakładał różowe koszulki i różowe skarpetki masakra a to nie nosisz takich? :polew: przepraszam mykam
rafalekx Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 pora najwyżsiejsza spać! dobranoc wszystkim Tak tak popieram cześć dziewczyny Trzymajcie się ciepło BRANOC P.S. yczku jeśli napiszesz: "do spania..." oddajesz mi swoje alu za free
Rekomendowane odpowiedzi