Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nocni jezdzcy-czyli jazda po 23.00"- maz mi wrocil i probuje mnie zgwalcic :sex::banan1::buhaha: ---ale fajnie! :kox:

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o to to to to :decayed:

My przynajmniej mamy prześliczne avanciki :good: a nie jakiś tam sedan :thumbdown:

a tył sedana A6 c5 to wogóle wygląda jak siena :polew:

Opublikowano

dobrze prawi! polać mu ... no to Rafałku.. pierdykniem bo odwykniem :drunk:

Innym razem bo po ostatniej środowo/czwartkowej imprezie uznałem że nie będę już pił alkoholu... :decayed: Było ciężko :decayed:

Opublikowano

dobrze prawi! polać mu ... no to Rafałku.. pierdykniem bo odwykniem :drunk:

Innym razem bo po ostatniej środowo/czwartkowej imprezie uznałem że nie będę już pił alkoholu... :decayed: Było ciężko :decayed:

bo za mało wypiłeś :kox:

Opublikowano

"Nocni jezdzcy-czyli jazda po 23.00"- maz mi wrocil i probuje mnie zgwalcic :sex::banan1::buhaha: ---ale fajnie! :kox:

Skoro to jest dla Ciebie fajne to nie gwałt :tongue4: [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 01:45_________________________________________________

bo za mało wypiłeś :kox:

Fakt dużo nie wypiłem, ale zbyt intensywnie :decayed: 8 butelek w 2 godziny, prawie litr na głowę w 2 godziny... masakra :decayed: Ja podobno coś nawet na forum pisałem jak wróciłem :polew: I to tu w nocnych jeźdźcach :polew: masakra :decayed: W dodatku wcześnie wróciłem, cała impreza trwała max 4 godziny :polew: to był bal :decayed:

Opublikowano

no to może ja już zacznę długi proces pożegnania i pójścia spać :polew:

Opublikowano

Oj tak ja też już mówię branoc bo za 4 godziny i 40 minut KUBICA :evil:

Opublikowano

Oj tak ja też już mówię branoc bo za 4 godziny i 40 minut KUBICA :evil:

Ty to się wogóle nie kładź już spać :gwizdanie:

Opublikowano

Jasne :decayed: a jutro będę jak trup łaził w dodatku chory :decayed:

yczek jest na forum i się wstydzi tu pisać? :mysli::polew:

Opublikowano

Jasne :decayed: a jutro będę jak trup łaził w dodatku chory :decayed:

yczek jest na forum i się wstydzi tu pisać? :mysli::polew:

wiesz... B6 ma... cwaniak :naughty:

Opublikowano

Skoro to jest dla Ciebie fajne to nie gwałt :tongue4:

Ja to lubic :embarrassed::wstydliwy: ale chyba sie speszyl ze to napisalam :confused4:

Opublikowano

Taaaa i kolegów co wożą się bełemkami :polew:

Opublikowano

Taaaa i kolegów co wożą się bełemkami :polew:

A co on ma za kolegów z BeeMFu?

Opublikowano

Ja to lubic :embarrassed::wstydliwy: ale chyba sie speszyl ze to napisalam :confused4:

:naughty: A właśnie co do tematu :gwizdanie: Dlaczego kobiety mówią że: "boli je głowa" :naughty: To nie ma kompletnie sensu, przecież naukowo udowodnione jest, że seks pomaga właśnie na takie dolegliwości :kox: Tak gdzieś wyczytałem :wink4:

Opublikowano

:naughty: A właśnie co do tematu :gwizdanie: Dlaczego kobiety mówią że: "boli je głowa" :naughty: To nie ma kompletnie sensu, przecież naukowo udowodnione jest, że seks pomaga właśnie na takie dolegliwości :kox: Tak gdzieś wyczytałem :wink4:

Potwierdzam, idealna metoda na ból głowy i dla mnie i dla męża :naughty:

Opublikowano

A co on ma za kolegów z BeeMFu?

A tam na jednej z fotek co pokazał swoją B6 można zobaczyć za autkiem dwóch chłopaczków przy bełemce :wink4: Pewnie jego ziomki :naughty: Ale ja tam nic nie wiem :gwizdanie:

Opublikowano

wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli! [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 02:00_________________________________________________

przestań już czytać tego pudelka :polew:[br]Dopisany: 12 Październik 2008, 02:01_________________________________________________pora najwyżsiejsza spać! :lazy:

dobranoc wszystkim

Opublikowano

wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli!

przestań już czytać tego pudelka :polew:

pudelka? a co to? :blink: dziewczyno gdybym ja tam wchodził to bym jeździł bełemką albo fiatem multiplą, zakładał różowe koszulki i różowe skarpetki :polew: masakra :decayed:

Opublikowano

wypraszam sobie! mnie nigdy głowa nie boli!

przestań już czytać tego pudelka :polew:

pudelka? a co to? :blink: dziewczyno gdybym ja tam wchodził to bym jeździł bełemką albo fiatem multiplą, zakładał różowe koszulki i różowe skarpetki :polew: masakra :decayed:

a to nie nosisz takich? :blink:

:polew: :polew: :polew: przepraszam

mykam

Opublikowano

pora najwyżsiejsza spać! :lazy:

dobranoc wszystkim

Tak tak popieram cześć dziewczyny :hi: Trzymajcie się ciepło :wink4: BRANOC

P.S. yczku jeśli napiszesz: "do spania..." oddajesz mi swoje alu za free :kox::decayed: