Madas Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 ja też chce jeden :gwizdanie: zbyt krótki staż na "nocnej jeździe" masz. ja ogólnie mam krótki staż na forum ale obiecuje że ndrobie Nocną jazde to może zasłuże.... wczoraj troche tu rymowaliśmy
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kiciu zdrówko ok, wraca do normy chyba. dziękuje, że pytasz. Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie :polew: Siemka Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie :polew: psesadzas
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie eee tam zgorszenie... normalka :gwizdanie: my to już prawie jak rodzina tutaj
szogun0 Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Dawniej zaczynało się o 00:00. A teraz tak wcześnie?
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 a widzisz ja dołączyłem bo coś rozdawali ale niestety się nie załapałem
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie :polew: psesadzas Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie eee tam zgorszenie... normalka :gwizdanie: my to już prawie jak rodzina tutaj żartowałem
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Starość nie radość
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Dawniej zaczynało się o 00:00. A teraz tak wcześnie? jeszcze trochę i będziemy nadawać 24h/dobę
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Co tu sie wyprawia buziaczki i te sprawy siejecie zgorszenie eee tam zgorszenie... normalka :gwizdanie: my to już prawie jak rodzina tutaj na szczescie prawie robi wielka roznice :naughty: hehehe a dobre zgorszenie nie jest zle
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 żartowałem A Ty znowu z tym swoim brzydkim awatarem się tu pokazujesz? :gwizdanie: tzn. nie to że mam coś do Twojego pojawiania sie ale ten awatar... :gwizdanie:
szogun0 Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Dawniej zaczynało się o 00:00. A teraz tak wcześnie? jeszcze trochę i będziemy nadawać 24h/dobę No co ty, wtedy mnie z roboty wywalą, za siedzenie na forum. A kiedy sen będzie?
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 A co Ci sie Rafał w moim cudnym awatarku nie podoba Przeciez jest
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 szkoda życia na spanie
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 A co Ci sie Rafał w moim cudnym awatarku nie podoba Przeciez jest To Sovia na górze :gwizdanie: Oglądałeś tą masakrę w wykonaniu baletnic szkolonych przez Leo?
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Starość nie radość [/quote Ehhh, chyba macie problemy z wytrzymaniem bez snu. Dawniej zaczynało się o 00:00. A teraz tak wcześnie? jeszcze trochę i będziemy nadawać 24h/dobę No co ty, wtedy mnie z roboty wywalą, za siedzenie na forum. A kiedy sen będzie? forum uczy forum radzi forum nigdy Cie nie zdradzi nie wywala za takie dobre uczynki jak dotrzymywanie innym towarzystwa a jak wywala to nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 szkoda życia na spanie Lepiej siedzieć na forum Prawda ykk ?
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 szkoda życia na spanie zycie mozna spedzic w lozku ale żeby spac co racja to racja :naughty:
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 to nie baletnice grały tylko skończone łamagi co się z nimi dzieje Leo ?
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 to nie baletnice grały tylko skończone łamagi co się z nimi dzieje Leo ? gwiazdy graja jak zawsze co sie czepiacie
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi