michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 tak.... rano 6.30 sluchalem eski i mowili ze w praktycznie calym dolnoslaskim jest 15*C u mnie bylo 13*C ale to dlatego ze mieszkam przy stawach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 i oby tak dalej chociaż wiem że mróz tez potrzebny :gwizdanie: Jeszcze wam "stary rynek " zamrozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sector Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 i po cholere mi było papcie zimowe zakladać [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 23:41_________________________________________________słyszeliście dwa dni temu w tv (program expres reporterów) , pokazali reportaż normalnie ,że mnie z nóg zwalilo Gościu w Katowicach legalnie sprzedaje prochy i nic mu zrobić niemogą bo sobie wymyślili ,ładne opakowanie na ktorym pisze ,że to próbka kolekcjonerska i takie tam ,że szkodzi zdrowiu - no i nazwy pozmieniał np zamiast "LSD" będzie pisać ,że " Ziółko " noramalnie jawny przekręt - szok - Druga Holandia czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 yhymm w lodzi tez jest legalka liveshop czy lifeshop sie nazywa jakos tak o ile dobrze pamietam to jest legalny sklep gdzie sprzedawane sa narkotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sector Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 podobno już 53 sklepy w Polsce są takie " liveshop-y" pewno kasę kręcą ostro - prawników mają przy d*pie to się nie boją . a ty zaparkuj w niedozwolonym miejscu to ci zaraz wlepią mandat , i bulisz - a krętacze się śmieją z prawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ok pany i panie :> spadam... do jutra... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja tez idę spać . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ja właśnie wróciłem z imprezy... smutno mi, bo to była ostatnia impreza mojego kumpla-organizatora...Idę spać, bo jak wspominam, to mnie straszna nostalgia ogarnia... ;(pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloma7d Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam pierwszy raz tu zawitalem ale widze ze chyba wszyscy wyparowali a mnie dopadla bezsennosc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 witam koledzy spiochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Przepraszam, już można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 witam witam i o zdrowie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 witam wszystkich elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Urwales kabel..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ja właśnie idę, muszę się wysypiać, a jutro z samego rana wizyta u lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ktoś choruje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jeśli chodzi o mnie, to akurat ta choroba będzie trwała 9 miesięcy i zakończy się porodem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi