michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tak.... rano 6.30 sluchalem eski i mowili ze w praktycznie calym dolnoslaskim jest 15*C u mnie bylo 13*C ale to dlatego ze mieszkam przy stawach...
Młody Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 i oby tak dalej chociaż wiem że mróz tez potrzebny :gwizdanie: Jeszcze wam "stary rynek " zamrozi
Gość sector Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 i po cholere mi było papcie zimowe zakladać [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 23:41_________________________________________________słyszeliście dwa dni temu w tv (program expres reporterów) , pokazali reportaż normalnie ,że mnie z nóg zwalilo Gościu w Katowicach legalnie sprzedaje prochy i nic mu zrobić niemogą bo sobie wymyślili ,ładne opakowanie na ktorym pisze ,że to próbka kolekcjonerska i takie tam ,że szkodzi zdrowiu - no i nazwy pozmieniał np zamiast "LSD" będzie pisać ,że " Ziółko " noramalnie jawny przekręt - szok - Druga Holandia czy jak ?
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 yhymm w lodzi tez jest legalka liveshop czy lifeshop sie nazywa jakos tak o ile dobrze pamietam to jest legalny sklep gdzie sprzedawane sa narkotyki
Gość sector Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 podobno już 53 sklepy w Polsce są takie " liveshop-y" pewno kasę kręcą ostro - prawników mają przy d*pie to się nie boją . a ty zaparkuj w niedozwolonym miejscu to ci zaraz wlepią mandat , i bulisz - a krętacze się śmieją z prawa .
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ok pany i panie :> spadam... do jutra... pozdro
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ja właśnie wróciłem z imprezy... smutno mi, bo to była ostatnia impreza mojego kumpla-organizatora...Idę spać, bo jak wspominam, to mnie straszna nostalgia ogarnia... ;(pozdrawiam
sloma7d Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam pierwszy raz tu zawitalem ale widze ze chyba wszyscy wyparowali a mnie dopadla bezsennosc :/
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 ja właśnie idę, muszę się wysypiać, a jutro z samego rana wizyta u lekarza
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 jeśli chodzi o mnie, to akurat ta choroba będzie trwała 9 miesięcy i zakończy się porodem :>
Rekomendowane odpowiedzi