demoralizator Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a więc trzebaby znaleźć sobię jakiś rozsądny temat i nie o audi
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a więc trzebaby znaleźć sobię jakiś rozsądny temat i nie o audi To jaki?
Gość osetti Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ludzie, dlaczego ja jestem zawsze taka opóźniona :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: RAFAŁKU Z OKAZJI URODZINEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :>
demoralizator Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :>
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 oSka dziękuję bardzo A gdzie buziaczek w ogoloną buźkę?
Gość osetti Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :> ja Ci doradzę: zastanów się kilka razy [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 00:09_________________________________________________ oSka dziękuję bardzo A gdzie buziaczek w ogoloną buźkę? :* cmok
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :> Musisz wypożyczyć wypaśne Audi Może załatwić Ci Q7 kumpla? Zajedziesz po nią i oświadczysz się "w aucie"
Gość osetti Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no już i nie przeszło ;( to przepadłeś
demoralizator Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no w aucie juz mi wyszło jak w piosence no i wiesz co teraz. było dwoje a jest troje
marcin j Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :> Nie zastanawiaj się, tyle moge od siebie. ;(
Gość osetti Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :> Nie zastanawiaj się, tyle moge od siebie. ;( Marcinek [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 00:16_________________________________________________dobra Panowie, dzisiaj już nie pogadamy, mamusia musi się wyspać.... spokojnej nocy, Rafałek jeszcze raz sto lat
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiecie co chyba idę spać... Ciężki dzień mnie czeka jutro a wieczorem [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 00:18_________________________________________________ Rafałek jeszcze raz sto lat Dzięki Oska Ja też uciekam kolorowych
demoralizator Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to i ja znikam. wolne mam to się wyśpię [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 00:19_________________________________________________dobranoc
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to i ja znikam. wolne mam to się wyśpię Ty masz wolne? masakra jakim cudem?
marcin j Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Spijcie dobrze. może mi coś doradzicie bo mam zamiar sie oświadczyć :> Nie zastanawiaj się, tyle moge od siebie. ;( Marcinek [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 00:16_________________________________________________dobra Panowie, dzisiaj już nie pogadamy, mamusia musi się wyspać.... spokojnej nocy, Rafałek jeszcze raz sto lat
demoralizator Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mówiłem ze się oświadczam to i szefowa dała wolne
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mówiłem ze się oświadczam to i szefowa dała wolne hehehe brykamy spać BRANOC ehhh starość nie radość...
Rekomendowane odpowiedzi