rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego Asiu z okazji urodzinek!!! A przede wszystkim zdrowego i pięknego bobaska
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 mjuzik to gra zawsze, jak coś przy niej robię - dzisiaj sobie latałem ze szczoteczką i gąbką - skórę szorowałem - kurde...jest różnica;D Zamek do maski mi tata robi, lampy założone na stałe - poniedziałek/wtorek - przegląd;]
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 oj dziękuję bardzo :decayed: kurde ale musiałeś mi przypominać, że mi ćwierć wieku strzeliło? dzięki
michu93 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja również się dołączam do życzeń, a co do tego cwierci"a" wieku to nie martw się - masz jeszcze 4 takie ja spadam pozdrówa for all
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 kurde ale musiałeś mi przypominać, że mi ćwierć wieku strzeliło? nooo niee z kobietami tak zawsze dopiero ćwierć [br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:05_________________________________________________Ja też już chyba uciekam tak więc kolorowych życzę i BRANOC
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jest dobrze, nie ma co narzekać masz rację....
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 o to już wszystkiego naj naj zdrowia zdrowia zdrowia kochajacego meza dzidziusia zdrowiutkiego humoru braku depresji pogodnych chwil i wszystkiego najleprzego
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dziewczyno - co to jest 25? moja siostra ma tyle i jak narazie ani myśli o zamążpójściu;p Ty się ciesz, że dopiero 25;p
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzięki chłopaki, zapraszam wszystkich na browara :decayed: :decayed: :decayed:
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jest dobrze, nie ma co narzekać masz rację.... jak Ja bym sie cieszył z cwiartki a Ty narzekasz kolezanka w moim wieku ma jakos zawsze 24 lata jak sie ktos pyta tylko nie wiem jak ona to robi
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no i oczywiście dołączam się do życzeń Niech nam rosną nowi klubowicze i niech ich mamy będą konsekwentne w ich wychowywaniu;) W końcu dziecko jest najpiękniejszą rzeczą, jaka może się przytrafić w małżeństwie;)
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzięki chłopaki, zapraszam wszystkich na browara :decayed: :decayed: :decayed: Kurcze ja też chcę życzenia to live
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Andrzej jak wszystkich to wszystkich! jutro zapraszam do Panek, będzie browar dla każdego! :drunk: :drunk: :drunk:
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 zostawiam was samych ide lulac jutro grizzlaka katuje od rana poligon czeka miłej spokojnej nocki bzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:15_________________________________________________ Andrzej jak wszystkich to wszystkich! jutro zapraszam do Panek, będzie browar dla każdego! :drunk: :drunk: :drunk: a jak Ja wróce po browarku
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 DZISIAJ PO POŁUDNIU W PANKACH BROWAR DLA KAŻDEGO ZAPRASZAM! :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dziękujemy za zaproszenie, tylko że niektórzy mają trochę daleko;p No nic -auto będzie gotowe, to się pojedzie nawet do Tarragony;)
kiciafirerek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja ide sie z tym zaproszeniem przespac doooooooobraaaanoooc bzyyyyyyyyyyyy
Gość osetti Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ja ide sie z tym zaproszeniem przespac doooooooobraaaanoooc bzyyyyyyyyyyyy naprawde nie masz juz z kim spac? :> szybka decyzja. wsiadam w auto i jadę! darmowego piwa się nie odmawia [br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 00:25_________________________________________________dobra ja też mykam spać, dzięki jeszcze raz za życzenia, zaproszenie na bro aktualne, Panki leżą w woj śląskim 27km od Częstochowy na zachód proszę o wcześniejszy kontakt na PW dobrej nocy
freon Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 A ja złamię zasadę, bo dzień dziś WAŻNY! Wszystkiego naj dla Pani A. jak Osetti!
Rekomendowane odpowiedzi