Tomeks Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 elo ,już śpita jest piątek,tygodnia koniec i początek
krzyniek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 jakby ktoś mógł i ma nr do mnie to niech mnie obudzi za 1.5 godziny
ramzespp Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Coś tu cicho dzisiaj Tylko ja cierpię na bezsenność dziś?
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam;) Pierwszy raz w życiu, byłem na spocie audi;) Co prawda - A4 było mało, ale Audimania dopisała. Zrobiliśmy kulig, pośmialiśmy się trochę...Fajna atmosfera i fajne towarzystwo:) Mam nadzieję, że następnym razem będzie więcej osób z naszego klubu;) Pozdrawiam i miłej nocy życzę Ja udaję się już "na spoczynek", bo jutro przywita mnie z rańca szara rzeczywistość;D
Tomeks Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 elo właśnie obejrzałem IRON MANa ,za***isty film,a te R8
FAFAL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pada u was śnieg? bo u mnie dosypało pięknie
Tomeks Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 u nas -12 i śniegu po kostki od wczoraj
FAFAL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 U nas wczoraj nic dopiero dziś zaczęło padać. W sumie fajnie jak zima to zima. Byłem juz się trochę pokręcić na parkingu
kiciafirerek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 we wroclawiu tez jest snieg i z - 6 slizgam sie jak szalony mam letnie opony nie daje rady dochamowywac przez skrzyzowaniami ani w zakrety sie nie mieszcze lekka masakra jutro mam miec juz zimowki mam nadzieje ze sie poprawi kontrola nad autem bo jak nie to tragednia
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 No cisza jak cholera, a ja czekam jak idiota na odpowiedz w dziale silnik diesla
Michuck Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Panowie, coś na dobranoc albo na dzień dobry.
Michuck Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 :gwizdanie: Dobra, koniec bo jeszcze ostrzeżenie dostanę .
Rekomendowane odpowiedzi