Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a sie szwedaja ludziska :decayed:

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a sie szwedaja ludziska :decayed:

maja po prostu ludziska nocny dyzur na forum :naughty:
Opublikowano

moja warta sie konczy uciekam bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz spac poowodzenia wartowicze na warte najleprze sa dziewczynki ;) do towarzystwa ;)

Opublikowano

no wlasnie, a tu dziewczyn na nocna zmiane jak na lekarstwo :kox:

Opublikowano

widac ze zostałem tutaj tylko ja :naughty:

Opublikowano

Ja również jeszcze jestem :tongue4::kox:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 02:00_________________________________________________pora juz na mnie :gwizdanie: branoc wszystkim :hi:

Opublikowano

no to witam (po raz pierwszy w tym wątku) i odrazu żegnam bo na rano do roboty :confused4:

Opublikowano

witam... pierwszy raz od daaaawna :hi:

Opublikowano

To jak tam u Was popadało troszkę śniegu?? Jest na czym się poślizgać? bo dzisiaj popadał śnieżek mrozik złapał i ładna szklanka się zrobiła. Lata się bokami jak trzeba.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 23:32_________________________________________________Co tu taka cisza?

[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 23:45_________________________________________________Ależ tu cisza.....

Sam do siebie nie będę pisał :decayed:

spadam i ja

nagazie :hi:

Opublikowano

hehehe witam :hi: troche mnie gra wciagnela i dopiero teraz sie oderwalem :decayed: sniezek ladny popadal, delikatny mrozik trzyma, wieczorkiem posmigalem jak trzeba :wink4:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 00:52_________________________________________________tak sie ucieszylem z tego sniegu ze nawet chcialem od starego beemke pozyczyc ale mi nie dal nie wiedziec czemu :mysli::evil:

Opublikowano

witam koledzy :) pogoda piekna do latania bokami :cool1:

Opublikowano

U mnie też sniegu nie widać wczoraj były znikome ilości ale w niektórych miejscach nawet dawało radie już :kox:

Opublikowano

Do d**y z taką imprezą :thumbdown:.....

Co to za zima żeby śniegu prawie wcale nie było... heh

Trzeba skminić jakiś placyk, troszkę wody polać bo inaczej to nic nie wyjdzie. :confused4:

Opublikowano

Witam. Zapraszam na śląsk. Mrozik trzyma, śnieg jest. Co z tego że nie mam zimówek ??? Jeżeli szykuje się dłuższa trasa to worek piasku do bagażnika ok. 30kg i jazda. :kox::rolleyes:

Opublikowano

hehe.... no to zanim ja bym na Śląsk dojechał to śniegu mogło by już nie być..... :decayed:

Wole wyciągnąć węża z wodą i poczekać jedną noc.... i jazdaaaa :naughty:

Opublikowano

Tu jest tyle śniegu że do marca nie wyparuje :kox: