arczi900819 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 No był przestój mały w wątku lecz już wszystko jest w porządku. Rym mój se poleciał już Pora spania jest tuż tuż. Niezbyt wielce się wywodzę i pod kołdrę szybko wchodzę. Siema wszystkim, dobrej nocy w A czwóreczkach dużo mocy. Idę w kimy moi mili i nie tracę ani chwili. BRANOC
akjam Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Już północ za nami a ja znów za komputerami... Praca, praca tylko tyram może znajdę czas na ryma... Krótki będzie bo brak czasu ale zawsze bez grymasu... Mam nadzieję, że do ranka dotrwam z lekką porcją spanka...
Azunia Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Poeci k...wa się znaleźli. Zamiast wieszy ten kto pierwszy niech normalnie coś napisze.... Inaczej Hugo wątek zamknie, bo nudny :polew: :wink4:
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Droga Anno - my - normalni, Do Ciebie się wtem zwracamy, W rymach naszych są nachalni, "Sprozaić" się tu nie damy!!! Hugo wątku też nie zamknie, Bo się z nas podśmiewa czasem, Ja zaś już Dobranoc powiem, Ciepłym, romantycznym basem
dansli Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 pora poźna sie zrobiła mowi mi to moja miła spać rozsądek nakazuje lecz nasz watek pion mój utrzymuje pisze tutaj dziś glupoty tak poprostu z czystej ochoty ale nie wiem co pisać wiec poprostu..... pojde spać Cya[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 00:48_________________________________________________nikt tu jakoś nic nie pisze no więc ja tu coś po pisze kilka głupot by wątek odświeżyć możesz nawet mi nie wierzyć... spadam spać już powoli bo mnie jakoś głowa boli hehe BREJNOCY
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 A no nie ma tu wytrwałych, Tych, co na nich polegałem... Nie ma strof, ni zwrotek całych, Ledwo ja coś zrymowałem, Szkoda, że słomiany w Was był zapał, Ciekawie się zanosiło, Gdy co noc rym z rymem się bratał, W Nocnej Jeździe miło było... "Gdzie się podziały tamte prywatki?" - To pytanie teraz stawiam, Były poetyckie dawniej gratki Dziś o wątek się obawiam!
arczi900819 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Tak Azunia, my wytrwale rymy będziem pisać stale. Tu się rodzą wszak poeci, pisze każdy tak jak leci. Ja mam z internetem problem mały i rym mój nie będzie stały. Jak się dorwę to napiszę i tu przerwę głuchą ciszę A jak internetu brak to pierd...ę się na wznak i poleżę tak noc całą i odpocznę chwilkę małą.
arczi900819 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Ostatni wiersz 8 listopad Z sił żem opadł... Nikt tu nie zapodał wierszy Więc dziś będę pierwszy, Ale że już się spać okropnie chce To rymy niedługo zakończę swe. Lecz gdy tylko chwilkę czasu mam, To jak zawsze zarymuję wam. Długo ja nie lubię gadać, Więc szykuję się już spadać. Branoc wszystkim Tradycji stało się zadość
kiciafirerek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 nocne jazdy wymieraja na szczescie pomalutku
Yelo Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 nocne jazdy wymieraja na szczescie pomalutku Może wątek jeszcze kiedyś odżyje normalnie, bez grafomańskiej poezji
arczi900819 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Może kiedyś i odżyje lecz ja tego nie dożyje, póki jestem pełen sił Będę wiersze dalej wił. Może jeszcze ktoś się ruszy a nie głowę tylko suszy, że rym fu, niedobry, be, i wesprze dzielnie rymy me
arczi900819 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 to już me ostatnie słowa, bo do poduszeczki głowa coraz bardziej się przytula Czas by wreszcie pójść już lulać
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziewiętnasty listopada, Dla mnie może być znaczący, Bo na dzień ten mi przypada Udział brać w konkursie zacnym, Gdzie się będą bić dj'e, Nie na ręce, nie na nogi, Lód tych wojów nie stopnieje, Póki nie zapadnie werdykt srogi Kto zostanie mistrzem Polski, kto się smakiem obejść musi? Zobaczymy jutro w klubie, Fakt - wygrana nieco kusi, Wpierw trza przejść eliminacje, Więc pocisnąć muszę dobrze Zdeklasować konkurencję, A w finale zagrać mądrze:) Trzymcie kciuki za DJ'a, Bo na spontan wszak się zdaje, Poużywam echa i flangera, Ile punktów jury daje?
kiciafirerek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 na zachete damy 1000 i tu rym mi sie urywa :polew: dzien dobry w nocy
Rekomendowane odpowiedzi