Gość osetti Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Strzeżmy się moderatora, co na imię Jerzu ma. Zaraz strzeli nam po kropku, skończy się zabawa ta. Uśmiech zgasi nam na twarzach, każe przestać rymem siać, strzeżmy się moderatora, tego IKa strach się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Się odezwał moderator, forumowy "derymator", Co Ci, ykk'u tu przeszkadza? Że na drogę wierszy schadzam? Taki urok nocnej jazdy - W głowie szum, na niebie gwiazdy;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 haha a rymować nie przestaniemy póki po kropce nie dostaniemy bo rymować my lubimy i się oto tym chlubimy a ze watek bez tematu wiec wpiszemy tu pół światu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Daniel z Wisły dajesz radę, wkurzaj "plującego jadem". Niech się bardziej zazieleni, może się na lepsze zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Mam lizaki owocowe, Jestem w Madafaka Klab, Dziecie ze mnie forumowe, Taki mały, mikry szkrab, Wiosna idzie, odwilż w pełni, Już zielono wokół nas, Kto ma respekt w całej dzielni? Moderator z Op'em wraz Kropków my się nie boimy, Wiem, że z Ykk'a równy gość. Miło byłoby, gdy rymy, Pisał z nami jegomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Daniel z Wisły dajesz radę, wkurzaj "plującego jadem". Niech się bardziej zazieleni, może się na lepsze zmieni Peja jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Późna pora więc Panowie, ja się już do łóżka kładę. Jutro może o tej porze z jakimś rymem się pojawię. dobrej nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 łała łiłi temat odżył rymy znow tutaj wrociły i ykka wkurzyły Ja na szczescie nic nie pije i rymowac dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Późna pora znów nastała, więc elita się spotkała. Czas by rymem zacząć siać, trochę IKa powkur...ać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hejże, Oso, hejże Ykk'u, młoda żono i stary byku, Piszmy, póki jest natchnienie, Piwem dopomóżmy wenie, Proszę,teraz Wasza kolej, A tym czasem - Tato, polej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Alkoholu nie pijemy później w głowie się pierd..li człowiek gada coś od rzeczy, czaszka przez dzień cały boli. Więc tu Kiler nie propaguj picia alko by mieć wenę, lepiej napij się "Kubusia", zaraz Twe zwyczaje zmienię :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Do niczego nie namawiam, Jednak szczerze to obstawiam, Że z nas całkiem duża część, Piwem zwie jedno z swych szczęść, Więc Joanno, moja droga, Nie bądź nam dzis nazbyt sroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 wena szybko sie skonczyla wierszokletow pogonila wiec gasze swiatlo i idziemy...........................spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kredek Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Hehe, no to ja zrobie PSTRYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 dzisiaj niemam zadnej weny mimo drogiej dla mnie ceny bo dziś głowa jakos boli wszystko sie mi dzis pier...oli dobrej nocy moj kolego dzisiaj właśnie zycze tego o kolezankach tez pamietam i je tez do snu zachecam spijcie wszyscy moi mili bo sie dzien zacznie zachwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 a ja se oglądam ćwierćfinał hokeja, Kanada jedzie z Rosją, zaczyna się 3 część i 7:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie było nas chwilę i wątek już zdechł. Nie pisze nikt prozy, ni wierszy, to pech! Tak wszak być nie może, że nudą tu wieje, więc biorę się w garść i słów kilka skleję. Lecz samemu rymować przyjemność to żadna Kill napisz coś proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A napiszę, nie odmówię, Prośby grzecznej nie odrzucę. Zdjąwszy bluzę i obuwie, Panny rymem zbałamucę;p Heksametru nie użyję, Ani trzynastogłoskowca, Za to zdrowie Twe wypiję, Spożywając chętnie browca. Nie ma chętnych do tworzenia? Obym tu się minął z prawdą! Weźcie się do wers klecenia - Macie rączkę pełnosprawną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dość ciekawy ten temacik Fraszka ,wierszyk , poemacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ten temacik - jednym z lepszych tu nie znajdziesz samych wieprzy tutaj wszak elita sie obraca tutaj kazdy chetnie wraca. nadszedł czas znów dziś Kochani by poszperać trochę w bani by wysilic sie znów troszkę i zostawić swoją "broszkę" ale głowa dzis nie tego bo znów juz dnia jutrzejszego i nie moze mi to zwisać bo kolosa musze pisać... wiec by watek trzymac w zyciu porymuje nie w ukryciu kilka tekstów se zapodam cos odsiebie tutaj dodam lecz rymowac nie mam czasu bo sie uczyc musze zawczasu wiec o pomoc dzis poprosze drogiego Kill'a i drogą Ose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi