yahoo Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Wy tak ładnie rymujecie a z mym autkiem niezłe spięcie mój silniczek ropą zalany więc przewody do wymiany dziś kapturek tylko naprawiłem lecz przewodów nie zrobiłem w czwartek ASO mi je zrobi pewnie jakiś Obi One Kenobi jeszcze filtry olej czujki oby nawet ruszał z dwójki rano autko pali pięknie diesel truje, kwiatek więdnie. Ide spać bo rano praca może żonka mnie pomaca idzcie chłopy spać i Wy jutro środa marzec 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 a Ja z kina wlasnie wracam w drodze do domu excytujaco swirowalem boki stawialem malo z wiaduktu sie nie zjeba@#$ film co widzialem polanski robil i musze stwierdzic ze dobrze go wymodzil wena sie konczy czas pranie wywiesic mowie dobranoc wam drogie dzieci a poprawniej bedzie napisac wierszokleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 piszcie ludzie piszcie wszyscy bo w temacie nedza piszczy mało tutaj jest pościków nie ma zadnych tu wyników.. sam roboty nie odwale no wiec wine na Was zwale wspomozecie mnie tu szybko ryma wrzućcie tutaj gibko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Hola amigos, tenemos hoy tema para hablar en otra lengua. Si estas persona que espanol sabes, en este momento puedes una rima dame... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ło kur***a co to znaczy <mysli> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ło kur***a co to znaczy <mysli> w wielkim skrócie mówiąc: pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Español también sabemos, Pero no lo suficiente, Así que enviar a uno cien besos, E ir a dormir por un momente! Hasta manana Osa y el resto, Tan buenas suenos y bello tiempo, A levantarse mañana de buen humor, Por lo que pide, Osa - por favor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 hehe cały czas mam sam pisać ?? tosz to sie nie godzi.. musisz pomóc mi to dźwigać pomóc jakis rym urodzić dzisiaj głowa juz nie tęga i rymowac to wielka udreka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Hablais solo porque me voy a cama tengo que madrugar por la manana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Cada vez, que Te veo en foro, Sonrío suavemente solo Sé que voy a estar con alguien a la rima, escribir algo - esto no es en crima! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Kill estas unico, estas loco pero me gusta gente en locura un poco Dices que espanol no sabes, siempre. Esto es falso, tu mucho entiendes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Muchos gracias por Ti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 spiochy weekendzik w pelni a Wy spicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Español también sabemos, Pero no lo suficiente, Así que enviar a uno cien besos, E ir a dormir por un momente! Hasta manana Osa y el resto, Tan buenas suenos y bello tiempo, A levantarse mañana de buen humor, Por lo que pide, Osa - por favor! Hablais solo porque me voy a cama tengo que madrugar por la manana Cada vez, que Te veo en foro, Sonrío suavemente solo Sé que voy a estar con alguien a la rima, escribir algo - esto no es en crima! Kill estas unico, estas loco pero me gusta gente en locura un poco Dices que espanol no sabes, siempre. Esto es falso, tu mucho entiendes. Muchos gracias por Ti Poligloci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 No chyba. Przed chwilą skończył się Kill Bill na TVN, więc może coś po japońsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Bez przesady,moi mili, Chociaż może po japońsku, Niektórzy z Was kursy robili, Ja zaś temat ten łapię po końsku, Czyli ni w ząb po ichniemu, I nikt nie zaprzeczy temu Lecz Wam powiem na dobranoc - Proszę, piszcie- ja wskakuję już pod koc.[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 00:54_________________________________________________Wiosna przyszła z dniem wczorajszym, Razem z wiosną przyszły spoty - Więc panowie oraz panie, Wyciągnęli swe gabloty, By coś w Łodzi się zadziało, Zajechali pod Reala Jeszcze grill'a by się zdało Zrobić, jednak dzisiaj - nie ma wała, Łódź się godnie pokazała, Więc zapraszam w nasze progi Z innych miast przykład pobrała Dorobiła się załogi;) W tymże wątku, na tej stronie Jest argument dla tej tezy Kliknij, zobacz, jak w kordonie, Tuzin Czwórek - kto nie wierzy? http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_lodzkie-t22268.2430.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 DJ, dawaj namiary swojego dilera :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 DJ, dawaj namiary swojego dilera :polew: Audi Idczak ul. Przybyszewskiego 176/178 93-120 Łódź tel. +42 677 17 07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dobrze gada, wódki mu dać, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi