xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 spij dobrze Marcinku a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu :drunk: :drunk: aaaa to wszystkiego naj,naj,naj dla Ciebie i mężunia :>,która to już-ja obchodziłem 3 w tym roku
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu I On z Tobą wytrzymał rok? No normalnie twardziel hyhy Osa nie obraź się Wszystkiego dobrego na kolejne lata
pawelc Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 zaszyli mnie A chyba że tak :>.. Dobry żarcik...
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 dzięęęęęęęęęęeeekuję Kochani, wytrzymał jak narazie rok, podziwiam go hyhyhy jak wrócę w grudniu to stawiam flachę! ! ! ! ! :drunk: :drunk:
pawelc Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu I On z Tobą wytrzymał rok? No normalnie twardziel hyhy Osa nie obraź się Wszystkiego dobrego na kolejne lata Co to jest rok :>, jak bym słyszał dzieśięć lat .. To dopiero jest coś :> :>
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jak wrócę w grudniu to stawiam flachę! ! ! ! ! jedną?
pawelc Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 dzięęęęęęęęęęeeekuję Kochani, wytrzymał jak narazie rok, podziwiam go hyhyhy jak wrócę w grudniu to stawiam flachę! ! ! ! ! :drunk: :drunk: Oj tam podziwiasz go , albo Cię bardzo kocha albo się Ciebie boi :> :>..
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Co to jest rok :>, jak bym słyszał dzieśięć lat .. To dopiero jest coś :> :> hyhy ale wytrzymać z Osą 1 dzień pod jednym dachem to ogromny sukces a on już rok dzień w dzień szacun Nie to żebym miał jakieś doświadczenia, ale to moje przypuszczenia i założę się że nie mylę się zbyt wiele Prawda Osa?
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 albo Osi rzeczywiście jest taka dobra :gwizdanie:
pawelc Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jedną na każdy miesiąc eee tam, za każdy dzień
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 albo Osi rzeczywiście jest taka dobra :gwizdanie: Że niby aniołek? W sumie coś z anioła to ona ma...
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 albo Osi rzeczywiście jest taka dobra :gwizdanie: Że niby aniołek? W sumie coś z anioła to ona ma... tia,skrzydełka i nie jeden a 4 ringi
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jestem cudowna po prostu jakieś wątpliwości? stawiam ile flach będzie trzeba, żeby nikt nie czuł się zaniedbany........!!!! :> :drunk: :drunk:
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jestem cudowna po prostu jakieś wątpliwości? stawiam ile flach będzie trzeba, żeby nikt nie czuł się zaniedbany........!!!! :> :drunk: :drunk: :oklaski: i w dodatku piękna,zgrabna i powabna :drinks:
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 xandmar to za Twoje poczucie humoru :drunk: :drunk: :drunk:
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 :rolleyes: :>[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:18_________________________________________________ :drinks:
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jakieś wątpliwości? yyy yyy yyy znaczy yyy yyy yyy nie
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 zaraz przybiję gwoździa idę już papa kolorowych,pchły,karaluchy i szczypawki
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 jak ja Was lubię :drool: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:24_________________________________________________ zaraz przybiję gwoździa idę już papa kolorowych,pchły,karaluchy i szczypawki jeśli możesz to jeszcze nie idź, a jeśli musisz to już idź spokojnej nocy
Rekomendowane odpowiedzi