maciekg Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jako, że jestem smakoszem dobrego piwa zakladam temat o lokalnych, czesto nieznanych browarach. Jako pierwsze na szczególną uwagę zasługuje moje odkrycie w Biedronce LEŻAJSK PEŁNE, Wyczytalem gdzies na www., że Browar Leżajski jako jedyny w Polsce i Europie do produkcji piwa używa wody która nie jest specjalnie uzdatniana, piwo z prawdziwej źródlanej wody.
ykk Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Lezajska pilem juz dawno, ale jakos srednio mi podchodzi..
Reggi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Lezajska pilem juz dawno, ale jakos srednio mi podchodzi.. Ja zaś przelałem nim kawałek liceum
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 jeśli ktoś będzie we Frankfurcie nad Menem, to polecam piwo "U dwunastu apostołów" w centrum. Piwo jest tam robione od kilkuset lat, na miejscu oczywiście Super piwko, które niesłychanie smakuje po łażeniu w gorący dzień.
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 jeśli ktoś będzie we Frankfurcie nad Menem, to polecam piwo "U dwunastu apostołów" w centrum. Piwo jest tam robione od kilkuset lat, na miejscu oczywiście Super piwko, które niesłychanie smakuje po łażeniu w gorący dzień. nom niemcy robią całkiem dobre "pifko" na miejscu, ja nie przepadam za bardzo za browarem, ale w Dusseldorfie piłem coś podobnego do tego co pisze pre_pl i nie powiem bardzo mi smakowało :beer1:
hajper Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja polecam czeską Holbę - są 3, zielona (4%), srebrna (4.5%) i złota (5%). Wszystkie dobre, ale pierwszy mój kontakt z zieloną był ... aj, szkoda że to piwo jest do dostania tylko przy granicy z Czechami - i co dziwne nad morzem.
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 A ja polecam dobre piwko z wielkopolski :gwizdanie: "Czarnkowskie" tylko w butlach 0.33 strzeliłem 15 szt. ostanio
slaweq Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jerzyk a widzialeś neon reklamowy "Łomża"? Jak Zywca
ykk Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 slaweq nie.. Ale to piwo robilo robote swego czasu..
Młody Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Van Horn za 1,20zł z Polo Marketu O kurde a co to paliwo rakietowe z ZSRR ? :polew:
audia4s4 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Van Horn za 1,20zł z Polo Marketu O kurde a co to paliwo rakietowe z ZSRR ? :polew: Nie, to siki weroniki
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Łomżaaaa.. :th: to piwko wali jak nie wiem a jest takie malutkie :gwizdanie:
hhacek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 ja polecam TO - http://www.newcastlebrown.com/home/ , jest do kupienia w PL.
SerRoberto Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 A ja POLECAM PIWA Z BROWARY CIECHAN !!! http://www.ciechan.com.pl/p.php?po=produkty Rewelacyjne a najbardziej podchodzi mi WYBORNE I MIODOWE.
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 to ja tutaj Was zaskoczę....Hit nad hitami - "Imperator" z biedronki za 0,69zł...przebije ktoś? Aha...jeszcze tego nie próbowałem, bo się boję...;D
Rekomendowane odpowiedzi