ryba85 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Czym grozi stłuczka z radiowozem? Niewiarygodny przypadek Bogdana G. ktos od nas z forum miał taki sam przypadek.
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 kolega z forum miał podobny problem ale z tego co pamietam to wygrał
otomsono Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dokładnie, kolega z forum wygrał sprawę po blisko roku sądzenia się z policją (2lata od kolizji). Niestety poszła za tym kasa...
ryba85 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 moim zdaniem takich policjantów powinni zwolnic dyscyplinarnie,no i oczywiscie kolegium przywalic słone.a oni dostali jeszcze odszkodowanie od MSW.w polsce wszystko moze sie wydarzyc.jadac 20 na godzine to nawet przy zderzeniu czołowym nic by sie im nie stało.
ficjor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 oni poniosą jakieś konsekwencje wewnątrz? przecież żaden "normalny", "nieskorumpowany" lekarz nie podbije się pod czymś takim określając 10% uszczerbku. czy chodzi o podrabianie pieczątek i dokumentacji medycznej?
ryba85 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 jakis lekarz to podbił skoro dostali odszkodowania.
grzes1150 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Poczytajcie jakie wałki robi się w Rzeszowie: Śmierć 24-latka. Prokuratura chroni sprawcę, syna policjanta?
marjon Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 pózniej sie dziwia ze nikt policji nie szanuje, a niby za co??
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 W zeszlym roku mialem wypadek na motorze z honda civic Jechalem na zielonym a gosc zajechal mi droge. Klasyczny lewoskret kierowca okazal sie synek policjanta z kryminalnej w dodatku bez prawka dwa tygodnie chodzilem na policje aby dostac nr polisy goscia okazalo sie ze gowniarz nie dostal wowczas mandatu ciagle cos sciemniali, w koncu sie wqurwilem, wysmarowalem list do komendanta wojewodzkiego z opisem sytuacji, nazwiskami, adresami i telefonami swiadkow, zamiesciem w liscie zdjecia z wypadku za dwa dni byl juz telefon z komendy zebym przyszedl po dane policjant ktory podawal mi dane smial sie pod nosem ze wczoraj cala komenda drzala w posadach po telefonie z Gdanska
ryba85 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 a synkowi pewnie nic nie zrobili.bo to przeciez synek policjanta.
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dostal dwa mandaty, za kolizje i brak uprawnien policjant mi powiedial ze w takich sytuacjach trzeba dzialac natychmiast nie czekac bo czas dziala na nasza niekorzysc a widzial juz rozne cuda dobrze zrobilem ze napisalem list do komendanta z opisem swiadkami i zdjeciami, na drugi dzien bylo male trzesienie ziemi
wesz82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tak to jest ze psiarnią:thumbdown: Współczucie dla rodziny ze jeszcze musi sie z kutafonami użerać Łepek u nas jechał narąbany w 3 du...nie wyrobił zakrętu wrypał się w pole,dachował itd Na całe szczęście wyszedł cało,ktoś zadzwonił na policję,policja przyjechała zabrała łepka,wsio jak ma być. Po 3 tygodniach dowiaduje sie ze jego szwagier został zdegradowany dlatego ze miał wtedy służbę i rzekomo zapomniał podać mu balonika:wallbash: Masakra, i jak tu nie wierzyć w jeb...korupcję w policji??? Jeszcze gorzej jest jak któryś zostanie złapany na przekroczeniu prędkośći itp,wystarczy pokazać odznakę i wsio wyjaśnione:facepalm:
janusz_stg Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Devastation a po tym występie nie upolowali cię na mieście.W małych miejscowościach to zaraz wszyscy o wszystkim wiedzą i zaczyna się polowanie:facepalm:
Kazik123 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 byłem busem w Łodzi i na dwupasmówce razem z kolesiem wjechaliśmy na ten sam pas, ja wielkich strat nie miałem koleś przyznał sie do winy ale gdzieś zadzwonił, po 5 min. przyjechała Kia reszte możecie sie domyślać miałem iść do sądu ale rozprawy w Łodzi i poszło z mojego OC znając życie zaraz znalazłby sie świadek polecam program Państwo w Państwie na Polsacie
Rekomendowane odpowiedzi