shadowrunner Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 cześć koledzy, mam pytanie czy do A4 B5 r95 przed lifem będą pasowały te lampy (bez przerabiania - cięcią, gięcia : OŚWIETLENIE - NOWE REFLEKTORY AUDI A4 S4 B5 95- DEPO KOMPLET SOCZEWKA - DEPO ewentualnie: OŚWIETLENIE - NOWY REFLEKTOR AUDI A4 S4 95- SOCZEWKA H7/H7 PRAWY - DEPO plus OŚWIETLENIE - NOWY KIERUNKOWSKAZ AUDI A4 BIAŁY TYP BOSCH CLEAR PRAWY - DEPO bo wyglądają fajnie i z opisu wynika że pasują do modeli z 94 - 95. Może ktoś je montował już , to poprosiłbym o linka do jakichś fotek jak to wygląda.
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 nie będą pasowały:wallbash: wszystko jest opisane na forum, wystarczy poczytać Ale ostatni raz napisze Są P&P:whistling:
shadowrunner Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 czytałem na forum większość w tym temacie, po prostu jestem laikiem w tym temacie a zgodnie z opisem tych reflektorów wynika że powinny pasować do wersji przedliftowej dlatego chciałem się upewnić. jeśli nie to ok, będę kombinował jak to zrobić.
jihaad Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 czytałem na forum większość w tym temacie, po prostu jestem laikiem w tym temacie a zgodnie z opisem tych reflektorów wynika że powinny pasować do wersji przedliftowej dlatego chciałem się upewnić. jeśli nie to ok, będę kombinował jak to zrobić. Będą pasowały bez przeróbek, jednakże lepiej tych przeróbek dokonać i zamontować oryginalne reflektory 99-2001.
marcin303 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Popieram przedmówce, lepiej przeróbkę zrobić i zespolone wsadzić.
shadowrunner Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 dzięki za radę, jak zrobi się cieplej i czasu będzie więcej to będę działał w tym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi