booster70 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 ustawione mam na 61cm, bez znaczka mi sie chyba bardziej widzi, a dekle takie zajechane leza w garazu ze lepiej jezdzic bez moja dziewczyna tez ciagle jak tylko gdzies przytre to zaczyna monolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak nie przytrzesz czasem to znaczy że jest za wysoko, musi to zrozumieć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 powiedzialem jej ze na zime zaloze "koze" bo gwint wysale do regeneracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 zajechane a ile to papierki i przepolerowac a na koniec pastą? czy na zimę sobie zostawiasz takie zabiegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 chyba musial bym szlifierka zdrapac caly lakier i wszystkie poiwloki bo naprawde sa w tragicznym stanie ;/ i jeszcze od jednego odleciala ta metalowa czesc i gdzies w piz*u sie zapodziala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 chyba musial bym szlifierka zdrapac caly lakier i wszystkie poiwloki bo naprawde sa w tragicznym stanie ;/ i jeszcze od jednego odleciala ta metalowa czesc i gdzies w piz*u sie zapodziala.. Zawsze możesz odstawić do mnie na kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 chyba musial bym szlifierka zdrapac caly lakier i wszystkie poiwloki bo naprawde sa w tragicznym stanie ;/ i jeszcze od jednego odleciala ta metalowa czesc i gdzies w piz*u sie zapodziala.. Zawsze możesz odstawić do mnie na kilka dni dekielki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 pierwiej sort teraz pompa, turbo, wtryski, fmic + dolot i na korekte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 pierwiej sort teraz pompa, turbo, wtryski, fmic + dolot i na korekte niestety bedzie troche inna kolejnosc bo czlowiek od pomp do francji wyjechal i nie wroci zanim ja rozrzad zmienie wiec pompa dopiero za rok ale bedzie GTB1756 + 230 + fmic kolektor od awx juz mam niewiem czy cos wiecej bede zmienial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ladne audi jak gwint sie sprawuje ? pZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 gwint sprawuje sie dobrze tylko ze juz cieknie :whistling:ale tak to jest jak sie kupuje uzywki.. mam nadzieje ze jak zima wysle go do regeneracji to juz pojezdzi troche dluzej ---------- Post dopisany 05-01-2014 at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany 11-10-2013 at 23:55 ---------- maly up teraz czekam na deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Masz magika od gwintu ? Ile za regeneracje? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jednak nie bede sie bawil w regeneracje, bedzie nowy gwint na wiosne, nowy to nowy i gwarancja na 2 lata wiec troche spokojniejszy bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nooo dawaj jakieś mody, bo coś słabo się temat rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jakos czasu na nic nie ma, nawet nie mam kiedy umyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jakos czasu na nic nie ma, nawet nie mam kiedy umyc Po 31 zapraszam do mnie na SPA o ile nie będzie mrozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Felgi poleruj, dekle kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dekle mam już a Felg sam nie dam rady wypolerowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi