Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie tanie OC na młodą osobę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi w YCD wychodzi 1500 zl oc i ac ^^ a za 1700 w wariancie seriwosym czyli nie doliczaja amortyzacji ^^ tylko ze ja mam auto na tate i siebie i bym musial dowod zmieniac zeby bylo tylko na mnie :) Zobacze jak mi sie bedzie konczyc [polisa i moze bym sobie wreszcie ac wykupil bo teraz mam tylko od kradziezy i pozaru w axa i place 1000 zl z groszami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, zamowilem dzisiaj OC w YCD. Zaplacilem okolo 570zl. W HDI (teraz juz w sumie Warta) za przedluzenie OC chcieli wziac okolo 1100zl...

Opublikowano

ponawiam pytanie - wie ktoś czy to ubezpieczenie YCD tylko przez neta można załatwić, czy można w biurze Hestii?

Opublikowano

Wiem że ci różni przedstawiciele od ubezpieczeń maja możliwość wyceny i zamówienia ycd...

Opublikowano
Wiem że ci różni przedstawiciele od ubezpieczeń maja możliwość wyceny i zamówienia ycd...

hmm, ciekawe, musze podjechać do mojego "centrum ubezpieczeń" i popytać, bo jak mam bulić 1200 to :facepalm:

Opublikowano

hmm, ciekawe, musze podjechać do mojego "centrum ubezpieczeń" i popytać, bo jak mam bulić 1200 to :facepalm:

TUW lub TUZ - mają najtaniej. Za A4 1.8 przy 60% płaciłem w pakiecie OC + NNW(10.000) + Assistance + Bezpieczna rodzina = 447zł :)

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej nie pisałeś na forum, bo na TUZa mogę dać 25% rabatu...

Opublikowano

Mi możesz dać taki rabat :-) w tym miesiacu kończy mi się oc w mtu. Gdzie mając 26 lat będę mieć już zniżki? Jestem jako współwłaściciel auta. Mój ojciec ma max zniżek ale za mój wiek dochodzi zwyżka 30 jak się nie mylę prawda? W mtu ciągle podnoszą mi ten wiek i się nie mogę załapać :-/ co radzicie?

Opublikowano

Ja mam Uniqa 23 lata zniżki 60% Zwyżka, własnie ile jest dokładnie za młody wiek? 100% Cena za OC 600 ZŁ

Opublikowano
Ja mam Uniqa 23 lata zniżki 60% Zwyżka, własnie ile jest dokładnie za młody wiek? 100% Cena za OC 600 ZŁ

W pzu jest zwyzki za wiek ponizej 25/lat jakos z 30% albo wiecej.

W link4 licza osobe dorosla jak masz skonczone 24 lata.

W youcandrive zas jezeli masz juz 4 lata OC byle gdzie to u nich dostajesz 60% juz, oczywiscie do 30 roku zycia jesli masz.

Opublikowano
Mi możesz dać taki rabat :-) w tym miesiacu kończy mi się oc w mtu. Gdzie mając 26 lat będę mieć już zniżki? Jestem jako współwłaściciel auta. Mój ojciec ma max zniżek ale za mój wiek dochodzi zwyżka 30 jak się nie mylę prawda? W mtu ciągle podnoszą mi ten wiek i się nie mogę załapać :-/ co radzicie?

Wypełnij sobie formularz na mojej stronie ubezpieczenia-krzepice.pl to podeślę Ci kilka wycen. Jeżeli miałbym policzyć Proamę to potrzebuję PESEL właściciela.

Opublikowano

TUW lub TUZ - mają najtaniej. Za A4 1.8 przy 60% płaciłem w pakiecie OC + NNW(10.000) + Assistance + Bezpieczna rodzina = 447zł :)

tak, tylko że ja nie mam zniżek, jak są to jakieś 10% tylko.. Plus wiekowe i 3 lata prawko. Więc same zwyżki. W kazdej z ubezpieczalni wychodzi +/- około 1200. W YCD około 950. Byłam w Hestii, pytałam czy można to załatwić u nich czy tylko przez neta, babka sama nie wiedziała, miała do mnie zadzwonić i d*pa,zero odzewu :facepalm:

Jutro jadę i się zorientuje dokladnie.

Opublikowano

Ja z racji swojego wieku młodego wybrałem AXA Direct, gdyż w porówniu z innymi było najtańsze.

Zanim ubezpieczysz policzy czy Tobie też nie wyjdzie taniej.

https://www.axadirect.pl/quote/

Opublikowano
Ja z racji swojego wieku młodego wybrałem AXA Direct, gdyż w porówniu z innymi było najtańsze.

Zanim ubezpieczysz policzy czy Tobie też nie wyjdzie taniej.

https://www.axadirect.pl/quote/

mam jeszcze miesiąc, muszę popatrzeć, w zeszłym roku w axa miałam 1112zł a podobno oc poszło w górę, w ycd wyliczyłam 950 z NW ;)

Opublikowano

Sprawdzcie cene w hesti bo dzis moja agentka ubezpieczala moje b7 fakt ze auto jest na ojca ktory ma full znizki i oc wynioslo tylko 480zl. Ale co mnie najbardziej zdziwilo pierwsza ubezpieczalnia ktora nieinteresuje czy tym autem bedzie jezdzic osoba mloda czy nie. Wiec niebylo zadnej zwyzki w ubezpieczeniu za to ze autem jezdze ja. Wiec moga miec spoko ceny dla mlodych osob. A druga sprawa moja agentka ma 14 bodajze ubezpieczalni do wyboru i przelicza mi zawsze gdzie taniej. Wiec na dzien dzisiejszy wyszlo na hestie.

Opublikowano

W zeszłym roku w Hestii zaśpiewali mi 2300zl :P

Opublikowano

Ja od zawsze biorę AXA, zawsze mają dla mnie najtaniej. Zresztą już przejąłem zniżki po tacie, teraz tylko osiągnę odpowiedni wiek i mogę sam sobie rejestrować auta na -60%.

Opublikowano

jak ktoś ogarnia ubezpieczenia na forum to może się do mnie zgłosić bo przedwczoraj drogą kupna nabyłem B7 :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mi w Axie jednak wyszło najtaniej. 1021zł plus ac wypadkowe czy jakoś tak. W YCD - 1300zł, w Link4 - 1800 :facepalm: