MAJKI Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema z rana, w koncu sie człowiek mógł przespać dłuzej
QRi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 hejka misiaczki ktos cos ma do gejaszkow ?!
diman Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema z rana, w koncu sie człowiek mógł przespać dłuzej teraz bedziesz mial kilka dni okazje sie wyspac
QRi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema z rana, w koncu sie człowiek mógł przespać dłuzej teraz bedziesz mial kilka dni okazje sie wyspac chyba ze jest ksiedzem i bedzie musial zapier****c codziennie rano na 5 msze odprawic
kris_kilt Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema Panowie z rana i wesołych i spokojnych (prócz pasterki) wszystkim życzę Diman , jak wyprawa do KRK , lampy nabyte ?
diman Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema Panowie z rana i wesołych i spokojnych (prócz pasterki) wszystkim życzę Diman , jak wyprawa do KRK , lampy nabyte ? a jakze nabyte moze egon sie na nich kiedys pokaze :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema z rana, w koncu sie człowiek mógł przespać dłuzej teraz bedziesz mial kilka dni okazje sie wyspac Ta sie wyśpie jak musze sie do mojej przeprowadzić a z tym brzdącem to pobudka o 4 pozniej 7 a pozniej to juz jest wyspana i rozrabia
Patrikos28 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema Panowie z rana i wesołych i spokojnych (prócz pasterki) wszystkim życzę Diman , jak wyprawa do KRK , lampy nabyte ? a jakze nabyte moze egon sie na nich kiedys pokaze :gwizdanie: No to Egon teraz bedzie lansował swój tyłeczek
egon47 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Siema Panowie z rana i wesołych i spokojnych (prócz pasterki) wszystkim życzę Diman , jak wyprawa do KRK , lampy nabyte ? a jakze nabyte moze egon sie na nich kiedys pokaze :gwizdanie: No to Egon teraz bedzie lansował swój tyłeczek najpierw musze zrobic jedna kombinacje z lampami i pozniej podlocze mam nadzieje ze troche odmlodzi Auto po nowym roku moze na przod
Patrikos28 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 jak przód dołożysz to będzie pełen lans , zważywszy na to ze teraz masz mega kołpaki z trytytkami
diman Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a ty co patrikos wszystko przygotowane do wigilii
Patrikos28 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a ty co patrikos wszystko przygotowane do wigilii tak wszystko przygotowane Ja umyłem auta moje i żonki ... a resztę robi żona Tzn. i tak będziemy na wigili u teściów ,a póżniej u moich rodziców wiec za dużo roboty nie ma :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z Wigilią tuż po zmroku i w radosnym Nowym Roku. Wesołych
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 dobry raz jeszcze ja nie mogłem się powstrzymać i od rana musiałem coś podrezać jeszcze
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ja nie mogłem się powstrzymać i od rana musiałem coś podrezać jeszcze ale mycie fury nie zalicza sie do rezania :polew:
Rekomendowane odpowiedzi