miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 cześc Krolu - co słychać :polew:
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pelex jak zasiądze przed kompem to bedzie czytał i ciął sie mydłem
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pelex jak zasiądze przed kompem to bedzie czytał i ciął sie mydłem Majki zapytaj w razie czego kumpla czy może i za ile sam magnesik opchnąć ( muszę w końcu zamknąć temat z tym CB )
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 U mnie w porządku, troche do zrobienia w pracy bo poniedziałek, a u Ciebie?
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 U mnie w porządku, troche do zrobienia w pracy bo poniedziałek, a u Ciebie? podobnie
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 na szczęscie jeszcze tylko jutro... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 na szczęscie jeszcze tylko jutro... :gwizdanie: a co już o środzie myślisz - niech tylko pogoda dopisze to niezły wypadzik sobie zafundujemy ( o ile pojade )
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no ja mam w planach w środę polerować autko i zmienić oponki z letnich już prawie slików na letnie prawie nowe ;P później zliczyć konie i zbarać je na wycieczkę do bielska :polew: Mam nadzieje, że wszystkim sie uda pojechać...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 umnie narazie wyjaśniła się sprawa która najbardziej mogła mi w planach środowych namieszać - i już nie namiesza - więc jeżeli nic się niespodziewanego nie wysra - to jedziemy panowie :naughty:
czester Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich nowo powitanych Pogoda taka sobie, ale jak narazie nie pada wiec moze uda sie do Bielska pojechac czystym autkiem :> Krolu czekam na jakies projekty, to dorzucimy do watku, tylko wiesz zebym sie ze wstydu nie zapadl jak cos odwalisz zaje... Kurde zaraz znowu na uczelnie musze jechac a tak mi sie nie chce...
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich nowo powitanych Pogoda taka sobie, ale jak narazie nie pada wiec moze uda sie do Bielska pojechac czystym autkiem :> Krolu czekam na jakies projekty, to dorzucimy do watku, tylko wiesz zebym sie ze wstydu nie zapadl jak cos odwalisz zaje... Kurde zaraz znowu na uczelnie musze jechac a tak mi sie nie chce... Witam również... Nie martw się, twoje są super, a ja tak tylko dla zabawy coś zrobię, żeby sie jakoś "udzielić", nie wiem co mi z tego wyjdzie ...
piterra Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kurcze ale wy Pelexa wqrwiacie biedny jak będzie to czytał to tak jakby archiwum gadu gadu przeglądał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: biedak dość ze pokątnie i z przyczajki czyta w robocie forum to jeszcze takie hej haj hello musi poczytać i to jeszcze w takiej ilości :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a ty krolu jedź z nami w kolumnie nie bój się dasz radę z tą twoją stadniną :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 pewnie, że dam !!! ale nadkładać 40km na 80 km wycieczce to średni plan
czester Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam ja juz po uczelni :> Wszyscy chyba zpracowani poza krolem z tego co wiem to miales cos robic a nie siedziec ciagle na forum i z kazdym sie witac :polew: :tongue4:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale ja to robię dla Pelexa a co do roboty, to mam tu corela 8...
czester Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Biedny pelex nieobecny od 150 str. Pozdrowienia dla Pelexa :>
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bihehehhe ale Wam te słońce w głowie wariuje wczoraj było 154 strony, dzisiaj wchodze i na samych powitaniach jest 4 strony więcej... oj nudzi Wam się w robocie Królu nie bój się, dasz rade, u Piterry też konie strajkują, dogonisz ich a ja mam na noc i już dzisiaj zdążyłem zj***ć gościa z orange za słabo działający net, i pocztę że nie dostarczają na czas faktur, potem mam odsetki do zapłaty za głupiego fona :gwizdanie: cóż, dość dobrze rozpoczyna się ten tydzień, jeszcze tak w czwartek wysoki przelew odebrać i w piątek balety, a raczej w sobote rano, do autka założyć nowe wahacze, gumy na alu założyć no i gwincik opuścić na -60 a jak wystarczy czasu to depo + zenon odebrać i cieszyć się gotowym autkiem... i kombinować co dalej ten Pelex serio h...a dostanie jak będzie miał czytać te nic nie znaczące posty, i to tyle... Piterra Ty tak sie nie ciesz, bo na spocie Ci wesoło nie będzie jak będziesz dostawał esy i sygnały że już się ..... nudzi :polew: narazie spamowicze :>
czester Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ten Pelex serio h...a dostanie jak będzie miał czytać te nic nie znaczące posty, i to tyle... Piterra Ty tak sie nie ciesz, bo na spocie Ci wesoło nie będzie jak będziesz dostawał esy i sygnały że już się ..... nudzi :polew: narazie spamowicze :> I tu sie mylisz, kazdy post jest bardzo cenny i wnoszacy duzo na forum :> Pitera nie martw sie, Pelex jak wejdzie na forum tez bedzie mial przewalone
Rekomendowane odpowiedzi