gregory Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witojcie! A ja tu sam jestem, ileż tu miejsca i przestrzeni No i nie naspamowane wiele, jak miło Wpadłbym do Kato, ale kończę TIP-a do 300 konnej ośki, a poza tym coś moje gardło złapało i nie chcę aby się pogorszyło, bo sylwester tusz tusz Impreza się szykuje fajna Jutro chyba pojadę do Jastrzębia
George88 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Ja też się wybieram. Ale nie wiem na jak długo bo zdrówko nie dopisuje.
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Ja też się wybieram. Ale nie wiem na jak długo bo zdrówko nie dopisuje. przedzwoń jak będziesz wyjeżdżał bo ja teraz musze spadać
piterra Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 bo co więcej tu można napisać jak zacząłem to czytać to gorączki dostałem
Patrikos28 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Mam mały problem otóż po wyjęciu i włożeniu licznika zablokowało mi sie IMMO tzn. tak jakby nie widziało kluczyków Ciągle miga kontrolka immobilizera, a w Vagu wyszły dwa błedy : 01128 System antykradzieżowy – czujnik immobilizera – D2 01176 Usterka kluczowa Po usunięciu tych błedów auto dalej nie pali , a błedy wyskakują ponownie Czy jest u nas na gliwickich ktoś kto na to poradzi czy trzeba jakiegoś Specjalisty :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a na co wyciągałeś licznik? wydaje mi się że musisz zaprogramować immo Darek albo Gregor, Darka masz bliżej
Patrikos28 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a na co wyciągałeś licznik? wydaje mi się że musisz zaprogramować immo Darek albo Gregor, Darka masz bliżej wyciągnąłem licznik żeby założyć alu ringi , tylko pytanie czy uda sie zaprogramować IMMO bez PINu bo nie mam , pewnie najpierw będzie trzeba z czytać PIN
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 wyciągnąłem licznik żeby założyć alu ringi , Pakiet chrom i auto kaput [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 20:54_________________________________________________Patrikos a może teraz ilość chromu na zegarach zakłóca sygnał immo z pastylki w kluczyku
gregory Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Patrikos sprawdź czy oby na pewno wszystkie kostki siedzą do końca, bo te kostki to łapią na zapadkę i zapadka musi siedzieć dobrze :gwizdanie: IMO się nie mogło rozkodować przez odpięcie zegarów.
MAJKI Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a na co wyciągałeś licznik? wydaje mi się że musisz zaprogramować immo Darek albo Gregor, Darka masz bliżej wyciągnąłem licznik żeby założyć alu ringi , tylko pytanie czy uda sie zaprogramować IMMO bez PINu bo nie mam , pewnie najpierw będzie trzeba z czytać PIN kurde ja tez zakładałem chromki w b5 i wszystko było ok, Patrikos nie przekreciłeś zapłonu jak miałeś licznik wyciągniety?? jak Darek nie pomoze to napisz PW do Sparkiego od nas ze sląskich on gdzies tu w okolicy robił to też mu zablokowało imo w licznikach
Patrikos28 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a na co wyciągałeś licznik? wydaje mi się że musisz zaprogramować immo Darek albo Gregor, Darka masz bliżej wyciągnąłem licznik żeby założyć alu ringi , tylko pytanie czy uda sie zaprogramować IMMO bez PINu bo nie mam , pewnie najpierw będzie trzeba z czytać PIN kurde ja tez zakładałem chromki w b5 i wszystko było ok, Patrikos nie przekreciłeś zapłonu jak miałeś licznik wyciągniety?? jak Darek nie pomoze to napisz PW do Sparkiego od nas ze sląskich on gdzies tu w okolicy robił to też mu zablokowało imo w licznikach A przekrecenie kluczyka bez dobrze podpiętego licznika mogło coś uszkodzić ? Bo nie wiem czy za pierwszym razem dobrze mi siadły wtyczki i pożniej poprawiałem, a w między czasie przekrecałem kluczyk
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 witam panie ale żeś się rozbrykał :gwizdanie: chyba jutro na spocie chcesz być sam
bakuś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 spot jest dziś w Kato i jutro w Jastrzębiu w SK są nudy a w SJZ nic się nie dzieje A jak ma się coś dziać jak jeszcze w SJZ nie było spotów?!
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pucek a ty się przyznaj coś znowu w robocie narobił żeś obolały
bakuś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 witam panie ale żeś się rozbrykał :gwizdanie: chyba jutro na spocie chcesz być sam Nie zależy mi! Bo nie mam auta... I będę musiał nie swoim przyjechać... [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 22:22_________________________________________________Patrikos, a przyjedziesz może jutro do Jastrzębia?! To bym te taśmy od Ciebie wziął...
Rekomendowane odpowiedzi