Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Guru kup sobie e-fajke fajna sprawa Nie wiem nie próbowałem
czester Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja probowalem, ale bez nikotyny i fajnie imituje fajke, ale czy da sie przez to rzucic palenie na 100% to nie wiem, a kosztuje okolo 50zl. Ja spadam, narazie
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Guru kup sobie e-fajke fajna sprawa Nie wiem nie próbowałem Nie próbuj bo się uzależnisz
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja probowalem, ale bez nikotyny i fajnie imituje fajke, ale czy da sie przez to rzucic palenie na 100% to nie wiem, a kosztuje okolo 50zl. Ja spadam, narazie najskuteczniejsza metoda to silna wola chyba, przyklejałęm kiedyś plasty i wszystko było ok dopóki miałem plaster przyklejony, później lipa przez ostatni rok nie paliłem wcale zacząłęm pod koniec roku jarać(okolice września) nie palę od 1 stycznia i jakoś leci choć nie powiem, że już nigdy nie zapalę bo tego nie wiem
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tak Miron dostałem PW.. jeszcze nad tym nie myślałem, to nie ma znaczenia... ważne dla mnie było czy moje narty wejdą do keżorowozu o to się bałem... i dziś o 9 dostałem smsa - "jak mają nie wejść przecież to audi"
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 aż się boję iść na parking po auto bo nie używane jeszcze chyba w tym roku było
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 aż się boję iść na parking po auto bo nie używane jeszcze chyba w tym roku było Nie masz się co bać ...... musisz mieć tylko prostownik
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 aku mam nowy bardziej się boję o przymarznięte drzwi
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 aku mam nowy bardziej się boję o przymarznięte drzwi Hm.... widocznie musisz mieć dużo wilgoci w aucie a to efekt zaparowanych często szyb od środka Ciekawe dlaczego :mysli:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hm.... widocznie musisz mieć dużo wilgoci w aucie a to efekt zaparowanych często szyb od środka Ciekawe dlaczego :mysli: to akurat by się zgadzało
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hm.... widocznie musisz mieć dużo wilgoci w aucie a to efekt zaparowanych często szyb od środka Ciekawe dlaczego :mysli: to akurat by się zgadzało No więc tak jak myślałem nie możesz tyle śniegu na butach wnosić :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hm.... widocznie musisz mieć dużo wilgoci w aucie a to efekt zaparowanych często szyb od środka Ciekawe dlaczego :mysli: to akurat by się zgadzało No więc tak jak myślałem nie możesz tyle śniegu na butach wnosić :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 taaa jak za długo wstrzymywałem kiedyś
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 11:18_________________________________________________spadam na Gliwice
Rekomendowane odpowiedzi