miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek, Bish-kopt - tylko nie wygadajcie sie przed moim bratem po ile na paliwo się składamy bo mu powiedziałem że po 45zł i się zgodził :polew: On ma zniżkę? ........w końcu rodzina
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Somes - pewnie go polubisz on też ma kropka
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek, Bish-kopt - tylko nie wygadajcie sie przed moim bratem po ile na paliwo się składamy bo mu powiedziałem że po 45zł i się zgodził :polew: On ma zniżkę? ........w końcu rodzina wolałbym być sąsiadem Twoim niż bratem
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pucek, Bish-kopt - tylko nie wygadajcie sie przed moim bratem po ile na paliwo się składamy bo mu powiedziałem że po 45zł i się zgodził to mogłeś powiedzieć że po 50 zł, starczyło by na zestaw obiadowy
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Somes - pewnie go polubisz on też ma kropka czyli mój ziom
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Somes - pewnie go polubisz on też ma kropka czyli mój ziom ........znaczy się...............mózg ma wielkości kropka
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Somes - pewnie go polubisz on też ma kropka czyli mój ziom ........znaczy się...............mózg ma wielkości kropka :polew:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 troche przesadzamy z tymi stronami pomyśleć że na początku nie mogliśmy do 100 dobić a teraz??? oczy Władz Forum są zwrócone na Śląskie
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 troche przesadzamy z tymi stronami pomyśleć że na początku nie mogliśmy do 100 dobić a teraz??? oczy Władz Forum są zwrócone na Śląskie władzę są z Wami
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Władzą My jesteśmy [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 14:17_________________________________________________jak już zaczynam ludzi w technicznym kropkami straszyć to czuję się dobrze
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 idę szykować sprzęt już nie spamować za dużo
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 troche przesadzamy z tymi stronami pomyśleć że na początku nie mogliśmy do 100 dobić a teraz??? oczy Władz Forum są zwrócone na Śląskie władzę są z Wami Miron, chcesz klubowicza? bo zacznę robić przelewy "wyżej"
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 idę szykować sprzęt już nie spamować za dużo a ja spodnie z kombinezonu gdzieś zapodziałem
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jaki będzie tam śnieg ?? Miron [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 14:18_________________________________________________ idę szykować sprzęt już nie spamować za dużo a ja spodnie z kombinezonu gdzieś zapodziałem Moja siostra właśnie poleciała kupić bo przypomniała sobie, że nie ma
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jaki będzie tam śnieg ?? Miron żółty :polew:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jaki będzie tam śnieg ?? Miron żółty :polew: i ten 2 geniusz BIAŁY na jakiś rodzaj śniegu przygotować narty ?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 14:20_________________________________________________ biały :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi