miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobrze że tu same geje - ruchanie mi nie grozi
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wujek dobra rada [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:39_________________________________________________nauczyciel z Ciebie jak ze mnie kucharz Witamy! Cię koleżanko na spotach Śląskich Widzę, że jesteś z Knurowa to może wpadniesz na spota do Gliwic, zapraszam. Z chęcią cię zobaczymy :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wujek dobra rada [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:39_________________________________________________nauczyciel z Ciebie jak ze mnie kucharz Witamy! Cię koleżanko na spotach Śląskich Widzę, że jesteś z Knurowa to może wpadniesz na spota do Gliwic, zapraszam. Z chęcią cię zobaczymy :polew: Ty ale popatrz nowa a już fioletowa ja zawsze wiedziałem że to kolor tylko dla kobiet
piterra Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 taaaaaa widzę że mamy na gliwickich DrakQueens
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 taaaaaa widzę że mamy na gliwickich DrakQueens :polew:
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ps - do treningu nadaja sie stosunkowo dlugie, proste czarne trasy - np golgota, szczyrk - choc tam jest zbyt plasko na takie manewry Ja proponuję Pilsko w Korbielowie
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wujek dobra rada [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:39_________________________________________________nauczyciel z Ciebie jak ze mnie kucharz Witamy! Cię koleżanko na spotach Śląskich Widzę, że jesteś z Knurowa to może wpadniesz na spota do Gliwic, zapraszam. Z chęcią cię zobaczymy a jak jesteś Ruda Mireczko to mamy dla Ciebie takiego fajnego kolesia z Bielska :polew:
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo zapewniam cię że ona nie jest w twoim typie :polew:
gregory Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać A teraz zacytuję tekst jaki mój znajomy powiedział do laski na dyskotece , po czym dostał w ryj :polew: :polew: "Ruchasz się , czy trzeba z Tobą chodzić ?? " :polew:
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo - pisałam Ci już na PW - ale widzę nie dociera - SPADAJ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:53_________________________________________________ Widzę , że jakaś nowa dupencja się pojawiła to wpadłem się przywitać A teraz zacytuję tekst jaki mój znajomy powiedział do laski na dyskotece , po czym dostał w ryj :polew: :polew: "Ruchasz się , czy trzeba z Tobą chodzić ?? " :polew: :polew:
QRi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 gregory my wlasnie po pilsku latamy po czarnej bo jest zawsze miekka, albo tam dalej przez las jezdzimy w tym roku jak bylem w livigno pierwszy raz spotkalem sciane z ktorej nie zjechalem na kreche w polowie myslalem ze puszcze brazowy slad za soba i odpalilem hamowanie
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi Forum stoi na 2 serwerach i są one tak wydajne , że jak wszystkie regiony zaczęły by pisać na maxa to nawet serwery by się nie spociły :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo - pisałam Ci już na PW - ale widzę nie dociera - SPADAJ :polew: :polew:
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w polowie myslalem ze puszcze brazowy slad za soba i odpalilem hamowanie i pewnie załączyłeś Quattro :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo mam nadzieję, że liczysz się z tym że jak się tu inne forumowe pieski zlecą aby poznać nową koleżankę to znów przybędzie spamu i serwer nie wyrobi Forum stoi na 2 serwerach i są one tak wydajne , że jak wszystkie regiony zaczęły by pisać na maxa to nawet serwery by się nie spociły :gwizdanie: Ale jak my pójdziemy na maxa to oba padną
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hugo - pisałam Ci już na PW - ale widzę nie dociera - SPADAJ Jedyne pw jakie dostałem , to z informacją , że po zmianie nicka już prawie d*py dałeś :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi