Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie: znów czary mary?
Patrikos28 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pucek jak tam mięśnie po wczoraj , jeżeli jakieś tam masz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pucek jak tam mięśnie po wczoraj , jeżeli jakieś tam masz :gwizdanie: widzisz opis na gg??? ledwo co leżę :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy moderatorzy widzą kto jak głosował ?? :gwizdanie: Nie widzą
Patrikos28 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pucek jak tam mięśnie po wczoraj , jeżeli jakieś tam masz :gwizdanie: widzisz opis na gg??? ledwo co leżę :gwizdanie: teraz zobaczyłem :gwizdanie: mnie też trochę bolą zwłaszcza nogi , ale nie jest tak żle to kiedy kolejny wypad ja już szukam jakiś nieprzemakalnych gaci :gwizdanie:
czester Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Patrikos jak nie chcesz tych dlugopisow to ja moge zrobic za ciebie przelew
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gleba Dimana Pucek & Miron - instruktor Obiad [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 16:27_________________________________________________w miare możliwości bede dorzucał, bo ten upload cos mi ciężko idzie
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 noo noo Bishkopt wrzucaj całość bo widać tylko jak padam na zoll
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Biszkopt za***iste filmiki czekam na więcej
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 właśnie sie ładują 3 nast. filmiki
bish - kopt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 jest ich chyba 16, tak że easy - Somes ty w roli głównej też tam jesteś
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 jest ich chyba 16, tak że easy - Somes ty w roli głównej też tam jesteś no czekam na ten filmik czekam
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 buhahah znów porażka, ale widać postęp
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Siema Luje Laski i Ci normalni Kurde znow tyle spamu
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 wszystkich Guru obiecales mi wczoraj spam na 40 stron, a tu tylko 22 PANOWIE I PANIE, WPŁACAĆ KASĘ ZA TE DŁUGOPISY!!! a mozna zapytac o co chodzi? czy to tajemnica? Somes podac ci nr konta to zaglosuje w ankiecie na nr 1
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a dla wyjaśnienia, na tych filmikach widać jak na stoku było pusto, praktycznie wszyscy byli na obiedzie, bo normalnie to jeździło sporo ludzi, w tym jakaś wycieczka ze słowacji :> to dzieci małe lepiej śmigały niż ja, ale siara Arek, zamawialiśmy długopisy...takie zestawy, zobacz w gadżetach
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Somes podac ci nr konta to zaglosuje w ankiecie na nr 1 nie trzeba przynajmniej wiem wszystko
Rekomendowane odpowiedzi