czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To może ja sobie na zimę wezmę felunek majkiego
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To może ja sobie na zimę wezmę felunek majkiego Majki ile masz tych kpl. bo już chyba z 4 chętnych jest
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To może ja sobie na zimę wezmę felunek majkiego Majki ile masz tych kpl. bo już chyba z 4 chętnych jest każdy po jednym kole :polew: :polew: :polew: będzie ładny zapas
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To może ja sobie na zimę wezmę felunek majkiego Majki ile masz tych kpl. bo już chyba z 4 chętnych jest każdy po jednym kole :polew: :polew: :polew: będzie ładny zapas :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Piterra ty sobie jaja z pogrzebu robisz nie ma co się śmiać jeszcze mnie ten chiński skuter w trasie nie zawiódł a zrobiłem nim w niecały rok czyli od lipca 2008 około 2000 kilometrów A z nowinek to mam jedną ale niektórych ona nie zdziwi auta dzisiaj nie będzie I znów musze liczyć na skuterek żeby mnie do roboty na nocke zawiózł, już czuje jak będzie zimno
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A co Ci mówi ten koleś ? Nie umie tego zrobić, czy nie ma czasu ?
Pelex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Z czasem kiebsko i jakbym chciał ją dzisiaj odebrać to dopiera za trzy godziny a le to nie możliwe bo juz będę w robocie
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Z czasem kiebsko i jakbym chciał ją dzisiaj odebrać to dopiera za trzy godziny a le to nie możliwe bo juz będę w robocie A coś mówił ile kasy masz szykować ?
Pelex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Czester ja rozmawiałem z jego sekretarką czyli z jego żoną i nic na temat kasy nie wspominała :gwizdanie: SoMeS jak będzie problem to sie zgłosze do Ciebie
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ku..wa 3 godziny człowieka nie było na forum i już 4 strony do nadrobienia
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Czester ja rozmawiałem z jego sekretarką czyli z jego żoną i nic na temat kasy nie wspominała :gwizdanie: SoMeS jak będzie problem to sie zgłosze do Ciebie I oby tak do końca ku..wa 3 godziny człowieka nie było na forum i już 4 strony do nadrobienia Nie narzekaj Jak tam udało się karaoke ?
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie narzekaj Jak tam udało się karaoke ? A dobrze dobrze jak zwykle było warto iść
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru Ty się zwolnij lepiej - bez stresu będziesz miał czas na czytanie przynajmniej
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie narzekaj Jak tam udało się karaoke ? A dobrze dobrze jak zwykle było warto iść Chcesz powiedzieć, że znowu nikogo nie było i nikt nie palił ?
SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no tak jak ja olej prace i weź się za aktywne działanie na forum
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 oj Pelex, niedobrze, ale przynajmniej ręczny w audiku trochę odpocznie Królu, no no noo co ja słyszę, będzie program i wtryski? no to zaszalejesz, tylko uważaj co cie nie porwie te autko to jak Panowie, powtórka z grillem??? święto jest więc trzeba poświętować tylu chętnych na alu Majkiego, to może Ci którzy się nie załapią poszukają se na forum w sprzedam? tam co chwile jakieś alu są na sprzedaż a może ktoś chce moje :>????bo bym zapodał se 18'' dzisiaj nocka, to Pelex powodzenia w drodze do pracy, i DOBRANOC wszystkim i weź se guru zasiłek
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru Ty się zwolnij lepiej - bez stresu będziesz miał czas na czytanie przynajmniej no tak jak ja olej prace i weź się za aktywne działanie na forum i weź se guru zasiłek I coś w tym jest przynajmniej będę na bieżąco i nikt mi nie zarzuci że postów nie czytam bo czegoś nie wiem Chcesz powiedzieć, że znowu nikogo nie było i nikt nie palił ? No może paliły z 4 osoby mówiłem że wtedy jakoś chu...wo trafiliśmy [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:36_________________________________________________ albo chcesz to Cię guru zatrudnię Dajesz piątaka na rękę i idę w ciemno
Pelex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 piątak na godzine to ty jesteś biały murzyn jak ty jestes w stanie utrzymać tą białą strzałę
Rekomendowane odpowiedzi