SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dajesz piątaka na rękę i idę w ciemno hahaha mogę Cię zatrudnić w solarium i dać Ci hmm... 800zł
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Piątaka na miesiąc ale takiego z trzema 000 [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:41_________________________________________________ Dajesz piątaka na rękę i idę w ciemno hahaha mogę Cię zatrudnić w solarium i dać Ci hmm... 800zł Dorzuć jedno zero i tym bardziej może być
SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 za umycie łóżka raz na godzine i oglądanie telewizji? hehe jak będziesz w desperacji to jeszcze przyjdziesz
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hehe jak będziesz w desperacji to jeszcze przyjdziesz :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 19:47_________________________________________________Ale byłbym wrednym chu...em jakbym powiedział "nie stać cię na mnie" nie Miron ale się wkręciłem w tą płytkę ja pie....le ta jakość miodzio Nie wiem na jakim sprzęcie to było rezane ale mi się rzadko zdarza osiągnąć taką jakość ciągnąc z zaj....stego miksera i nagrywając na nagrywarce za ładne kilka koła (szkoda że stowarzyszeniowa a nie moja )
SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 :polew: ok dam Ci kilka dni na zastanowienie :gwizdanie: Guru biorę tą cd na spocie
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru nastepnym razem pojdziemy ta plytke z checia poslucham u Mirona w aucie jak tak zachwalacie. Somes ile mamy znizki klubowej na solarium ?
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru biorę tą cd na spocie To do Mirona pytanie bo to jego ale jak ktoś interesuje się muzyką (nie że lubi to czy tamto tylko tak konkretnie) to WARTO :>
Pelex Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no właśnie SoMeS jaki masz cennik dla klubowiczów :> znaczy spotowiczów :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru nastepnym razem pojdziemy Trzymam za słowo ta plytke z checia poslucham u Mirona w aucie jak tak zachwalacie. Tylko ja się nie podniecam tym co na niej jest tylko sposobem jak to się na niej znalazło powiem tak ja rezam muzykę która jest nagrana na mikserze za 7 kafli w cool edit pro i nanoszę ją na płytki za pomocą nagrywarki za 4 koła i ciężko uzyskać taką jakość a wiem co mówię bo trochę się tym zajmuję Somes ile mamy znizki klubowej na solarium ? Jak już się zastanowię i będę tam pracował to za free :polew:
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guru nastepnym razem pojdziemy Trzymam za słowo ta plytke z checia poslucham u Mirona w aucie jak tak zachwalacie. Tylko ja się nie podniecam tym co na niej jest tylko sposobem jak to się na niej znalazło powiem tak ja rezam muzykę która jest nagrana na mikserze za 7 kafli w cool edit pro i nanoszę ją na płytki za pomocą nagrywarki za 4 koło i ciężko uzyskać taką jakość a wiem co mówię bo trochę się tym zajmuję Somes ile mamy znizki klubowej na solarium ? Jak już się zastanowię i będę tam pracował to za free :polew: Nastepnym razem, ale nie nastawiaj sie na ta niedziele, bo moze mnie nie byc. Zw ide po browara :>
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ps. Prezes jak się nie dowiesz na jakim sprzęcie to było robione to się zamknę w sobie [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:18_________________________________________________ Zw ide po browara :> Dobry pomysł
SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no właśnie SoMeS jaki masz cennik dla klubowiczów :> znaczy spotowiczów :gwizdanie: dla Panów co tak wykwintnymi samochodami jeżdżą ceny rosną Ok Guru.... Miron mogę ? [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:21_________________________________________________z/w też idę po browar bo mi smaków narobiliście
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku....wa mać ja pie....dole no jasny ch..j mnie trafi wylałem se piwo ide po drugie
sparki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ku....wa mać ja pie....dole no jasny ch..j mnie trafi wylałem se piwo ide po drugie bo jak sie oglada forum to sie piva nie pije byś sie podzielił cfaniaczku
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Widzę Guru że audiofil z ciebie. Ja też kiedyś bardziej niż dziś fascynowałem się sprzętem grającym.
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zamiłowanie takie a mam okazję pracować na sprzęcie za prawie 60 koła (ze stowarzyszenia) i mogę robić to co lubię z pełną profeską a nie odp.....lać manianę na byle czym (i jeszcze jest z tego kasa )[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:28_________________________________________________Ja to się powinienem jeszcze na jakimś forum muzycznym zapisać ale wtedy już nie miałbym czasu się nawet po du..e podrapać chyba :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:31_________________________________________________ Ku....wa mać ja pie....dole no jasny ch..j mnie trafi wylałem se piwo ide po drugie bo jak sie oglada forum to sie piva nie pije byś sie podzielił cfaniaczku No to się podzieliłem z biurkiem i panelami na podłodze
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 http://www.audiostereo.pl/index.html
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 aaaaaaaaahhh tego mi trza było He he alkoholizm się szerzy na A4-klub.pl
SoMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tylko jedno bo potem muszę jechać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi