Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Panowie muszę zmienić telefon. Jaki polecacie nowy do 400zł??

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak byś chciał to mam jak nowy tzn. raz naładowana bateria, pare fotek, tak to mi leży w pudełku, SAMSUNG F 480 bajerancki ale ja musze mieć telefon z metalową obudową :polew:

folie na wyświetlaczach i wogule

tylko że droższy bo 550 zł z sieci play, gwarancji zostało 21/22 miesięcy

Opublikowano
Kris mam te zaślepki do zderzaka już w bagażniku, więc nie zapomne

:notworthy::good: pieknie , to juz teraz mam 100% motywacje do przyjazdu w piatek :):)
jako że arena będzie zamknięta, to czy tak czasem te barierki na wjeździe też nie będą zamknięte???

no wlansie - moze byc i taka opcja , w sumie to ja tam niewiem , nieznam sie na hiper , mega itd itp marketach :)

ale jakby tak nie bylo , wolny wjazd , do tego pusty parking , to mozna by bylo cos pomyslec wiecej , a nie tylko stanie przy naszych furach :gwizdanie: :naughty:

Pelex :oklaski: :brawo: mam nadzieje ze reklamacje uwzglednia , chodz z tym roznie bywa i ze juz bedziesz mial spokoj ze swoim Adikiem i nie przerzucisz sie na OMEGA cos tam cos tam Team i do zobaczenia w piatek:>

Opublikowano

Sparki w 1.6 benzynce i w 1.9 tdi się różnią, niby 1.9 jest silnik cięższy, tak czytałem, i w takim razie poprostu jak somes zapoda twoje sprężynki to mu bardziej siądzie przód, a u Ciebie będzie normalnie

różnić się nie mogą, to jest B5 i to jest B5, żadnych poliftowych nie macie, ale i tam też różnicy nie było, obadamy to w piątek bo sam się z tym bawiłem :>

nie powinno być kłopotu

a gdyby arena była całkiem zamknięta, to zawsze możemy się zebrać tam gdzie grill był :wink4:

Opublikowano

Co za c**j... dzien dobrze, ze cieplo jest przynajmniej.

Pelex oby Ci oddali kase za naprawe. Wiesz w koncu co Ci robili z autem ?

Opublikowano

Wrazie czego jak chcesz SoMeS ja mam springi z mojej Audicy wszyscy widzieli jak mocno siedziała podejrzewam że przód jakieś -50 tył koło -40 jakiej firmy ? nie pytaj jakieś zielonkawe i czerwone chyba ale nie jestem pewien dla mnie auto było za nisko[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 16:57_________________________________________________Czester nic takiego ściągali głowice nowa uszczelka i.t.d. ale najdłużej walczyli z gwintownikiem bo musieli go rozkruszyć

Opublikowano

z tego co wiem to parking na Arene zawsze jest otwarty, nikt tam nic nie zamyka ale oczywiście tradycyjnie ochrona jest wiec szaleństw raczej niema co urządzać.

A co do grilla to już pisałem - jak będzie to się dołącze, jeżeli nie - to trgedii nie będzie :wink4:

Pelex furka smiga to rozumiem w piątek jesteś :) [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:03_________________________________________________

ciekawe kto stawia piwko na 300 :polew: :polew: :polew: ja mam 3 propozycje kandydatury :

- Gureguru

- Guru

- Vice Prezes

co WY NA TO??? :decayed

mnie tam wszystko jedno - ważne że będę pił :decayed:

Pucek każda z tych osób jest OK :good:

Coś czuję że tym razem będzie lane :polew:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:05_________________________________________________Hopy jak dziś, jutro i w czwartek wieczorkiem dacie czadu tak jak wczoraj to coś czuję że Guru jeszcze 1 maja rano będzie biegał i szukał otwartego sklepu :polew:

Opublikowano

no to ja tez wezme kielbase i moja co by se te wasze piekne fury obadala

Opublikowano

diman weź jakis ciekawy film na DVD to se kobitki pooglądają jakby się nudziły :decayed:

Tylko nic wenezuelskiego - bo DVD mi takie wypluwa :polew:

Opublikowano

pelex dla mnie -50 to już za dużo :tongue4:

hmm czyli jak bym założył springi sparkiego to ile mi siądzie auto? :mysli:

żeby nie było że nagle -80 się gleba zrobi :decayed:

Opublikowano

buhheheheh noo ja już nie chciałem o tym pisać, że te 300 może do piątku być, ale cóż, jak stawiał Prezes, to teraz czas na Vice Prezesa :>

i nawet będę :polew: bo za tydzień mam II zmiane więc lipa

Pelex springi w avancie z tyłu są wzmacniane, tzn. twardsze i nie żebym Ci kupca straszył, ale obawiam się że po założeniu twojego pakietu do jego wozidła plus jego 18'' i może się seeeerio zdziwić, koło mu się nie zmieści :polew:

ja teraz mam na niecałej połowie, ledwo 17'' weszło, i tak obcieram o nadkole na zakrętach, a co gdybym 18'' zapodał :kox:

SOMES ale pojechałeś z tym obcinaniem sprężyny - to największa głupota tego roku, zauważ jak sprężyna jest zbudowana, jak byś się skusił na to to sprężyna na wywalenie!

pozatym pomyśl że jeździsz na 18'' więc nie przesadzaj, możemy u mnie założyć twoje 18'' i zerkniesz se jak siądzie na -30 bo około tyle mam teraz

PROPOZYCJA

a może tak zrobić dłuższy spocik??? jest wolne, święto państwowe, nikt nie pracuje! może np. na 17??? chyba że nawet na 16??? bo pogoda ma być mega, 23 stopnie, wtedy rozkładamy grill tam na parkingu, autka fajnie poustawiamy, porobimy fotki, pośmigamy hummerem, zorganizować sobie coś lepszego niż zawsze :naughty:

takie serio duuuże rozpoczęcie sezonu :wink4:

co wy na to???

Opublikowano

Wrazie czego jak chcesz SoMeS ja mam springi z mojej Audicy wszyscy widzieli jak mocno siedziała podejrzewam że przód jakieś -50 tył koło -40 jakiej firmy ? nie pytaj jakieś zielonkawe i czerwone chyba ale nie jestem pewien dla mnie auto było za nisko[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 16:57_________________________________________________Czester nic takiego ściągali głowice nowa uszczelka i.t.d. ale najdłużej walczyli z gwintownikiem bo musieli go rozkruszyć

mogłeś dać znać że są kłopoty z tym gwintem

przecież ja mam tego "gwint-doktora"

i fachowe gwintowniki

w tym zestawie

Opublikowano

pucek po prostu jestem zdesperowany żeby obniżyć wóz a nie robić tego za dużym kosztem :polew:

Opublikowano

załóż same sprężyny - tanio i efektownie

pokaże ci zaraz fotke jak mi auto siedzi :polew:

Opublikowano

diman weź jakis ciekawy film na DVD to se kobitki pooglądają jakby się nudziły :decayed:

:polew::good:

Opublikowano

ok pokazuj pokazuj :naughty:

mi by pasowała wymiana z kimś najlepiej :gwizdanie:

Opublikowano

:polew::good:

najlepiej wypożycz film "zielona mila" i masz 5 godzin spokoju :polew:

Opublikowano

Pucek super pomysl, zeby cos fajnego zorganizowac :good:

Somes ja mam spingi weiteca okolo -30 i wg mnie sa idealne, ani nie za duzo, ani nie za malo, z reszta zobacz sam

518d51722ca6d6a0m.jpg

Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash: