MAJKI Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja już wróciłem z urlopu to jak mi nic innego nie wypadnie do piątku to wpadne
Guregoru Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ja też będę na 100 % nie będę przecież spocików opuszczał :>
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nooo jaaa też będe oczywiście :> mam nadzieję że wkońcu pojedziemy większą ekipą z Rybnika niż 1 czy 2 auta ps. Miron...nie panikuj hehhehe patrząc na inne wątki ze spotami to niejest aż tak źle...
M@rk Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ja tez postaram sie byc chociaz troszeczke mam teraz malo czasu bo po robocie remontuje mieszkanko a raczej jego czesc i postaram sie wyrobic do 19 :D
miron78 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 będzie pogoda to i może się hummer do avanta zmieści Pucek - źle nie jest - ale nasza aktywność w życiu forum mogłaby być dużo dużo większa ( mowa oczywiście o tych co milczą ) lub byli i znikli
Pelex Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja również postaram się być w ten piątek i licze na to że Hammerek odpali Miron postaraj się Pozdrawiam wszystkich
miron78 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 teraz nie będzie mieć wyjścia - to co trzeba będę ładował już jutro aby obyło się bez niespodzianek ( chyba że problem jest w czymś innym bo od tego czasu go nie używałem )
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to Prezes wytestuj go w domu najlepiej nie powiem bo jeszcze nie miałem okazji go widzieć w akcji ps. Modlić sie o pogode i nie myć aut
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 to Prezes wytestuj go w domu najlepiej nie powiem bo jeszcze nie miałem okazji go widzieć w akcji ps. Modlić sie o pogode i nie myć aut dobrze gada
piterra Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 - źle nie jest - ale nasza aktywność w życiu forum mogłaby być dużo dużo większa ( mowa oczywiście o tych co milczą ) lub byli i znikli niektórzy byli na urlopie i dlatego znikli ale już wróciłem i witam wszystkich postaram się być w piątek pod warunkiem że usunę usterkę mojej kochanej czerwonej bestii 1000km z rozpieprzonym przegubem (prawdopodobnie i oby to był ten przy kole)
piterra Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 kurcze nie wiem jak to jest poważne ale co tam dam radę _________________________________________________ a jakby co to też przyjadę czerwonym pożyczonym od Teściowej (fiatem cc)
DAWIDBORI Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 hehehe cc to prawie jak a4 :polew: :polew:
M@rk Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a ja Panownie dzisiaj zaworze felgi do roboty wiec jak sie uda to moze za 2 tygodnie dojda mi opony i felgi wroca i bedzie full wypas :chytry:
Pucek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 nooo wkońcu!!!! hehe tak co wpadniesz:P i tak co WSZYSCY WPADNĄ nawet Ci którzy tutaj nie piszą :tongue4:
Jarol Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Hej ludzie jest dzisiaj spocik?? Bo z checią bym wpadł pogadać
ridick82 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Nao daj mi znać czy jedziesz z rybnika ja nie mam neta pisze od kumpla. Dajcie znać koło 17 czy jedziemy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi