Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Skoro już jesteś to ja mogę iść Ktoś musi pracować
gregory Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam! Panowie przyznać się kto głosował na moje zdjęcie w konkursie foto ? Bo coś słabo :gwizdanie: Myślałem, że będzie lepiej z tym zdjęciem :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam! Panowie przyznać się kto głosował na moje zdjęcie w konkursie foto ? Bo coś słabo :gwizdanie: Myślałem, że będzie lepiej z tym zdjęciem :gwizdanie: gdyby nie ja to bys nawet nie wiedzial, ze sie dostales do konkursu
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a gdzie to głosowanie jest ? :gwizdanie: chce zagłosować - oczywiście na najlepsze foto :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a gdzie to głosowanie jest ? :gwizdanie: chce zagłosować - oczywiście na najlepsze foto :gwizdanie: wdziale konkurs w moja A4
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 zagłosowałem zdjęcia w tym miesiącu są :kox:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 zagłosowałem zdjęcia w tym miesiącu są :kox: bo przechodzą selekcje przez Wielkich znawców fotografii
A-rek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 zagłosowałem zdjęcia w tym miesiącu są :kox: bo przechodzą selekcje przez Wielkich znawców fotografii :gwizdanie: Krolu oddales dzisiaj glos :?:
gregory Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Fakt zdjęcia w tym miesiącu są bardzo ładne i trudno się na pewno przebić. Nie to co w zeszłym roku, niektóre fotki wyglądały jak jakieś zwykłe. To cud wogóle, że moje foto się dostało bo nie grzeszy ono jakością, ale za to miejsce w którym było zrobione było świetne. Poza tym to jest teraz na pewno trudniej jak nie ma podziału na modele, bo już samo dopieszczone B7 na fotce wygląda bardziej kozacko od takiego B5 i niektórzy ludzie się na pewno kierują tym jakie auto jest na zdjęciu :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jestem i ja po spocie A jednak się o mnie martwicie Niestety praca goni i coraz mniej czasu na forum zostaje niedługo będę miał czas chyba tylko wieczorami "Glutosław" ujdzie to jakoś Dobra spadam dalej pracować będę wieczorem
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 zagłosowałem zdjęcia w tym miesiącu są :kox: bo przechodzą selekcje przez Wielkich znawców fotografii :gwizdanie: Krolu oddales dzisiaj glos :?: tak a co ?
MAJKI Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Bo wiedzialem ze Ty jeszcze tu wrócisz [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 01:18_________________________________________________Majki.............brakło :gwizdanie: Hehe to dobrze ze wyszedłem po niecałej pierwszej 0,7 bo by Wam szybciej brakło z rana :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 zagłosowałem zdjęcia w tym miesiącu są :kox: bo przechodzą selekcje przez Wielkich znawców fotografii :gwizdanie: Krolu oddales dzisiaj glos :?: tak a co ? bo glosowanie mialo sie zakonczyc wczoraj i dziwi mnie, ze jeszcze dzisiaj idzie glosowac [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 13:59_________________________________________________ Guru, Majki
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam! Panowie przyznać się kto głosował na moje zdjęcie w konkursie foto ? Bo coś słabo :gwizdanie: Myślałem, że będzie lepiej z tym zdjęciem :gwizdanie: nawet nie wiem że ten konkurs już trwa tak w ogóle to
Patrikos28 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dziś widzę wszyscy pro rodzinnie spędzają dzień
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dziś widzę wszyscy pro rodzinnie spędzają dzień ja jak zwykle z rodzina jestem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi