Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Wybiera się jutro ktoś do J-bia na szprot? nie? [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 00:25_________________________________________________ Dobra ja spadam Do jutra
A-rek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z rana widze, ze wesolo wczoraj bylo i uczeń przerósł mistrza
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z rana widze, ze wesolo wczoraj bylo i uczeń przerósł mistrza :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 :polew: Ty to się chyba planujesz przeprowadzić do Gliwic co :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 09:31_________________________________________________A no i oczywiście tym co doszli
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 z rana Zawsze jak rano przychodzisz to ja muszę już spadać a wieczorem jak się pojawiasz to mnie już nie ma czyżbyś mnie unikał Do wieczorka
mech15 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 :polew: Ty to się chyba planujesz przeprowadzić do Gliwic co :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 09:31_________________________________________________A no i oczywiście tym co doszli no, będziemy razem chodzić do mirona na siłkę :decayed: słońce od rana, bardzo ładnie-oby do wiosny idę coś porobić
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobra wiadomość dla zainteresowanych kabelek już w drodze, jak DHL nie przygra w H.. to będzie na piątek [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:16_________________________________________________Pucek - ten linoskoczek, tez mnie denerwuje jego drwinami... co gorsza drwi z tego czego nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: więc w sumie żal mu d*pę ściska...
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek - ten linoskoczek, tez mnie denerwuje jego drwinami... co gorsza drwi z tego czego nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: więc w sumie żal mu d*pę ściska... Krolu weź to na chłodno i przeanalizuj ...... też jesteś impulsywny ale ogólnie nie dajesz się tak do końca ponieść ....... Zauważ że pucek jedzie po wszystkich jak po burej suce ...... wyzywa od gejów pedałów itd .... Ogólnie kazdy wie ze to sa jaja ale jak po nim ktoś pojedzie to ........ Więc możesz wrzucić spokojnie na luz
kris_kilt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Siema chlopaki z rana :hi: widzę że inny mogą nam tylko pozazdrościć Gliwickich hehehe , u nich powiewa nudą , a u nas co drugi tydzien jakiś dym , przynajmniej coś się dzieje że aż nawet ludzie z moich rodzinnych stron już do nas zaglądają (mech15 ) oby tak dalej hehehe_________________________________________________ Krolu , w tą niedziele byłem na giełdzie z tym radiem wkońcu , znalazłem kolesia , wymienił mi radio (na dokładnie taki sam model tylko rozkodowane i z podanym kodem). Koszt - 50 PLN , mi tam pasuje , ważne że wkońcu coś gra
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek - ten linoskoczek, tez mnie denerwuje jego drwinami... co gorsza drwi z tego czego nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: więc w sumie żal mu d*pę ściska... Krolu weź to na chłodno i przeanalizuj ...... też jesteś impulsywny ale ogólnie nie dajesz się tak do końca ponieść ....... Zauważ że pucek jedzie po wszystkich jak po burej suce ...... wyzywa od gejów pedałów itd .... Ogólnie kazdy wie ze to sa jaja ale jak po nim ktoś pojedzie to ........ Więc możesz wrzucić spokojnie na luz Sky - ja już raz Krola wyprowadzilem z równowagi troche sie spienil nasz kolega ...tak że luzik chłopaki, luzik
Rekomendowane odpowiedzi