Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po nastawieniu nosa ?? a co sie wydarzylo ? - zaparkowales komus na miejscu dla inwalidow ?? :gwizdanie:

Eh żeby jeszcze mnie ktoś pobił to bym to przeżył :decayed: (choć wtedy wyglądałbym albo jeszcze gorzej albo całkiem dobrze innej opcji nie ma :naughty:) ale najgorsze jest to że sam się tak załatwiłem :wallbash: :wallbash:

to ile tego alkoholu wypiles ?? :P

:tongue4: :tongue4: :decayed:

Pijak :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru opuści zlot :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

:bicz: cisza mi tu :baseball::polew: :polew: :decayed:

to że mam porysowany ryj i złamany nos to nie znaczy że nie będę :tongue4: (nie można opuszczać spocików z byle powodu :naughty:) ale zobaczymy jak szybko mi się uda wypisać ze szpitala :kox: jak mi tam nie będą robili problemów to będę na spociku :> no i muszę jeszcze jechać okulary odebrać nowe bo tamte poległy :cool1:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 14:46_________________________________________________Przynajmniej mam wreszcie trochę wolnego w robocie :thumbup::banan:

Opublikowano

ma się trochę układów wśród ludzi - w szpitalu swoi ludzie też się znajdą, więc pogadam z kim trzeba i możesz być pewny.............................wypisany będziesz w sobote :tongue4::polew:

Opublikowano

możesz być pewny.............................wypisany będziesz w sobote :tongue4::polew:

A to ja do jakiegoś szpitala miałem iść :decayed::polew: po co szpital zrośnie się albo czekaj gdzieś widziałem twardą framugę :mysli: to samo się naprawi :polew: :polew:

Opublikowano

guru posiedzisz sobie troche w domu to ci nic nie bedzie ja sie juz kuruje 4 tydzien i jestem juz wypoczety na maxa takze teraz twoja kolej na odpoczynek a ja ide do roboty

Opublikowano

Guruguru to ty niezłą zdrapke zaliczyłeś :polew:

Albo dałeś Bracikowi karniaka swoim Q :a4fan: i jak cofał zapomniał że stoisz za autem :polew::decayed:

Opublikowano

Albo dałeś Bracikowi karniaka swoim Q :a4fan: i jak cofał zapomniał że stoisz za autem :polew::decayed:

Moje autko aż tak by mnie nie urządziło :decayed:

Guruguru to ty niezłą zdrapke zaliczyłeś :polew:

No taką troszkę :kox:

[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:03_________________________________________________

guru posiedzisz sobie troche w domu to ci nic nie bedzie ja sie juz kuruje 4 tydzien i jestem juz wypoczety na maxa takze teraz twoja kolej na odpoczynek a ja ide do roboty

A widzisz do pracy musi iść ktoś żeby poodpoczywać mógł ktoś :decayed:

Opublikowano

Witam Panowie :hi:

Piękny dzień na rezanie w domu :tongue4:

Doszła wczoraj do mnie wreszcie dokładka do dupci mojej A4... :gwizdanie:

Dziś od rana zacząłem długo wyczekiwany projekt clean ass... :kox:

Wszystko robię w domowych warunkach w kuchni :polew:

mam teraz chwilke przerwy między kolejnym malowaniem to wrzucam tu kilka fotek jak to się ma :naughty:'

Na koniec wszystko wyląduje w dziale zrób to sam :wink4:

1dd6979b32386000m.jpg

333bc71976ab83c8m.jpg

2d797e8c8f0f0b1em.jpg

9bd8934ebf123082m.jpg

60cca0f4b5831842m.jpg

jeszcze tylko kilka warstw malowania a potem szlifowanie i będzie cacy :tongue4:

na koniec oczywiście przy zakładaniu potraktuję kątówką wydech :decayed:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:46_________________________________________________pytanie do was... czym polerować ten lakier po wyschnięciu w miejscu tej nowej zaślepki? :gwizdanie:

Opublikowano

Witam Panowie :hi:

Piękny dzień na rezanie w domu :tongue4:

Doszła wczoraj do mnie wreszcie dokładka do dupci mojej A4... :gwizdanie:

Dziś od rana zacząłem długo wyczekiwany projekt clean ass... :kox:

Wszystko robię w domowych warunkach w kuchni :polew:

mam teraz chwilke przerwy między kolejnym malowaniem to wrzucam tu kilka fotek jak to się ma :naughty:'

Na koniec wszystko wyląduje w dziale zrób to sam :wink4:

1dd6979b32386000m.jpg

333bc71976ab83c8m.jpg

2d797e8c8f0f0b1em.jpg

9bd8934ebf123082m.jpg

60cca0f4b5831842m.jpg

jeszcze tylko kilka warstw malowania a potem szlifowanie i będzie cacy :tongue4:

na koniec oczywiście przy zakładaniu potraktuję kątówką wydech :decayed:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:46_________________________________________________pytanie do was... czym polerować ten lakier po wyschnięciu w miejscu tej nowej zaślepki? :gwizdanie:

a co Ci sie stalo z stara dokladka ?? bo jak ja masz to ja z mila checia ja zoabcze i nawet kupie jak bedzie git blisko jest wiec warto sie zobaczyc

Opublikowano

a co Ci sie stalo z stara dokladka ?? bo jak ja masz to ja z mila checia ja zoabcze i nawet kupie jak bedzie git blisko jest wiec warto sie zobaczyc

starą dokładkę mam na aucie i będzie ona do sprzedania :wink4:

Opublikowano

to cos ty wkoncu zrobil ?? Guregoru :mysli:

ma się trochę układów wśród ludzi ....
taaa ?? to moze mi jakies ekstra wolne albo podwyzke tez zalatwisz ?? :):naughty:

U mnie co chwile sie wsyztsko zmienia , teraz na spota na bank nie wbije , ale za 1,5tyg na 95% sie pojawie , bo pozniej znow mnie niebedzie - mam delegacje do Berlina (Audi A6 w najnowszej budzie , albo jakims lexusem zobacze co dostane :decayed:)

Opublikowano

Szkoda gadać :decayed:

Opublikowano

Szkoda gadać :decayed:

jak nie alkohol ani nie drugi koles i jeszcze nie w aucie to na 200 % to kobieta go tak urzadzila bo siedzial i siedzial przy audi i nie chcial przyjsc na obiad :P

Opublikowano

GURU zaliczył "zdrapkę" i wygrał pobyt w szpitalu ?????????

:decayed:

Opublikowano

hehe PItera to kiedy umawiamy sie na flaszeczke i przeciaganie kabelka :)

Opublikowano

w tymbarku miał kapsel z napisem "rozpędź się , ściana Cie sama znajdzie" :polew:

Opublikowano

hehe PItera to kiedy umawiamy sie na flaszeczke i przeciaganie kabelka :)

czekam na propozycje