Pelex Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 po nastawieniu nosa ?? a co sie wydarzylo ? - zaparkowales komus na miejscu dla inwalidow ?? :gwizdanie: Eh żeby jeszcze mnie ktoś pobił to bym to przeżył (choć wtedy wyglądałbym albo jeszcze gorzej albo całkiem dobrze innej opcji nie ma ) ale najgorsze jest to że sam się tak załatwiłem :wallbash: to ile tego alkoholu wypiles ?? :tongue4: Pijak :polew:
Guregoru Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 cisza mi tu :polew: to że mam porysowany ryj i złamany nos to nie znaczy że nie będę (nie można opuszczać spocików z byle powodu ) ale zobaczymy jak szybko mi się uda wypisać ze szpitala jak mi tam nie będą robili problemów to będę na spociku :> no i muszę jeszcze jechać okulary odebrać nowe bo tamte poległy [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 14:46_________________________________________________Przynajmniej mam wreszcie trochę wolnego w robocie
miron78 Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 ma się trochę układów wśród ludzi - w szpitalu swoi ludzie też się znajdą, więc pogadam z kim trzeba i możesz być pewny.............................wypisany będziesz w sobote
Guregoru Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 możesz być pewny.............................wypisany będziesz w sobote A to ja do jakiegoś szpitala miałem iść po co szpital zrośnie się albo czekaj gdzieś widziałem twardą framugę to samo się naprawi :polew:
diman Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 guru posiedzisz sobie troche w domu to ci nic nie bedzie ja sie juz kuruje 4 tydzien i jestem juz wypoczety na maxa takze teraz twoja kolej na odpoczynek a ja ide do roboty
Pelex Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Guruguru to ty niezłą zdrapke zaliczyłeś Albo dałeś Bracikowi karniaka swoim Q i jak cofał zapomniał że stoisz za autem
Guregoru Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Albo dałeś Bracikowi karniaka swoim Q i jak cofał zapomniał że stoisz za autem Moje autko aż tak by mnie nie urządziło Guruguru to ty niezłą zdrapke zaliczyłeś No taką troszkę [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:03_________________________________________________ guru posiedzisz sobie troche w domu to ci nic nie bedzie ja sie juz kuruje 4 tydzien i jestem juz wypoczety na maxa takze teraz twoja kolej na odpoczynek a ja ide do roboty A widzisz do pracy musi iść ktoś żeby poodpoczywać mógł ktoś
SoMeS Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie Piękny dzień na rezanie w domu Doszła wczoraj do mnie wreszcie dokładka do dupci mojej A4... :gwizdanie: Dziś od rana zacząłem długo wyczekiwany projekt clean ass... Wszystko robię w domowych warunkach w kuchni mam teraz chwilke przerwy między kolejnym malowaniem to wrzucam tu kilka fotek jak to się ma ' Na koniec wszystko wyląduje w dziale zrób to sam jeszcze tylko kilka warstw malowania a potem szlifowanie i będzie cacy na koniec oczywiście przy zakładaniu potraktuję kątówką wydech [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:46_________________________________________________pytanie do was... czym polerować ten lakier po wyschnięciu w miejscu tej nowej zaślepki? :gwizdanie:
M@rk Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Witam Panowie Piękny dzień na rezanie w domu Doszła wczoraj do mnie wreszcie dokładka do dupci mojej A4... :gwizdanie: Dziś od rana zacząłem długo wyczekiwany projekt clean ass... Wszystko robię w domowych warunkach w kuchni mam teraz chwilke przerwy między kolejnym malowaniem to wrzucam tu kilka fotek jak to się ma ' Na koniec wszystko wyląduje w dziale zrób to sam jeszcze tylko kilka warstw malowania a potem szlifowanie i będzie cacy na koniec oczywiście przy zakładaniu potraktuję kątówką wydech [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 16:46_________________________________________________pytanie do was... czym polerować ten lakier po wyschnięciu w miejscu tej nowej zaślepki? :gwizdanie: a co Ci sie stalo z stara dokladka ?? bo jak ja masz to ja z mila checia ja zoabcze i nawet kupie jak bedzie git blisko jest wiec warto sie zobaczyc
SoMeS Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 a co Ci sie stalo z stara dokladka ?? bo jak ja masz to ja z mila checia ja zoabcze i nawet kupie jak bedzie git blisko jest wiec warto sie zobaczyc starą dokładkę mam na aucie i będzie ona do sprzedania
kris_kilt Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to cos ty wkoncu zrobil ?? Guregoru ma się trochę układów wśród ludzi .... taaa ?? to moze mi jakies ekstra wolne albo podwyzke tez zalatwisz ?? U mnie co chwile sie wsyztsko zmienia , teraz na spota na bank nie wbije , ale za 1,5tyg na 95% sie pojawie , bo pozniej znow mnie niebedzie - mam delegacje do Berlina (Audi A6 w najnowszej budzie , albo jakims lexusem zobacze co dostane )
Guregoru Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to cos ty wkoncu zrobil ?? Guregoru Szkoda gadać
kris_kilt Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 kobieta Cie pobiła czy co :polew: na bank skoro Szkoda gadać
M@rk Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 to cos ty wkoncu zrobil ?? Guregoru Szkoda gadać jak nie alkohol ani nie drugi koles i jeszcze nie w aucie to na 200 % to kobieta go tak urzadzila bo siedzial i siedzial przy audi i nie chcial przyjsc na obiad
piterra Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 GURU zaliczył "zdrapkę" i wygrał pobyt w szpitalu ?????????
M@rk Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 GURU zaliczył "zdrapkę" i wygrał pobyt w szpitalu ????????? hehe PItera to kiedy umawiamy sie na flaszeczke i przeciaganie kabelka
miron78 Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 w tymbarku miał kapsel z napisem "rozpędź się , ściana Cie sama znajdzie"
piterra Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 GURU zaliczył "zdrapkę" i wygrał pobyt w szpitalu ????????? hehe PItera to kiedy umawiamy sie na flaszeczke i przeciaganie kabelka czekam na propozycje
Rekomendowane odpowiedzi