diman Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra ja spadam bi jutro cza do roboty sie udac papa :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra ja spadam bi jutro cza do roboty sie udac papa :gwizdanie: ktoś musi robić na tych małolatów ja też spadam... Dobranoc
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra ja spadam bi jutro cza do roboty sie udac papa :gwizdanie: czuss Pucek narka leniu:hi:
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 dobra ja spadam bi jutro cza do roboty sie udac papa :gwizdanie: Wreszcie do pracy Diman Pucek Baq
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 opowiecie mi wreszcie jak do tego wspaniałego momentu doszło? Wpadniesz na spota to się dowiesz Ps. Somes ta gra jest dojechana te owce>??? :polew:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nie wiem czy wiesz ale mam Twój kalendarz... :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nie wiem czy wiesz ale mam Twój kalendarz... :gwizdanie: widze, że co tydzień zmienia właściciela...
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 opowiecie mi wreszcie jak do tego wspaniałego momentu doszło? Wpadniesz na spota to się dowiesz Ps. Somes ta gra jest dojechana te owce>??? :polew: No wciąga jak c**j
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 właśnie przeszedłem cała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 właśnie przeszedłem cała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja już dawno to się nie chwal [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 00:09_________________________________________________Dobra ja też spadam Do rana
egon47 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Zapalam WAŻNE Chlopaki pilne potrzebuje dzis auto z vagowac tak po 20 albo troszke wczesniej albo jutro rano przed 10 przed chipem czy sonda mi ta co wymienie dziala jak nalezy POMOCY moj nr jak cos 0 791 787 989
MAJKI Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Guru (Gliwice ul.Kilińskiego 30) TAPICERSTWO SAMOCHODOWE Trojan Andrzej wiesz coś o tym? Ja tez polecam robiłem u niego boczki w skórze jak miałem B5, kumpel robił fotele tez w B5 gosc tak zrobił ze jak ori wygladało o auto miało juz ponad 300tys przelotu :gwizdanie: Majki a masz fotki ? jak znajde na starym kompie to wrzuce ale na 100% nie wiem czy mam jeszcze zdjecia mojej starej niuni
Skydiver Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 O tej godzinie już glutosław powinien strzelić z kapelusza
Rekomendowane odpowiedzi