diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 pucol uwazej na wungiel i tasma co bys nie usnol :gwizdanie: :nabijasie: z czego ty sie tak lejesz ale przynajmniej fajna ikonke wkleiłeś
Bulik Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 pucol uwazej na wungiel i tasma co bys nie usnol :gwizdanie: :nabijasie: z czego ty sie tak lejesz ale przynajmniej fajna ikonke wkleiłeś wiesz jak sie ma 38,3 gorączki to wsztstko śmieszy masz na mysli avatarek ? :kox:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Diman wrzuć no sobię jakąś d*pę na avatara bo tak jakoś łyso
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 pucol uwazej na wungiel i tasma co bys nie usnol :gwizdanie: :nabijasie: z czego ty sie tak lejesz ale przynajmniej fajna ikonke wkleiłeś wiesz jak sie ma 38,3 gorączki to wsztstko śmieszy masz na mysli avatarek ? :kox: avatarek masz wporzo ale mialem na mysli ta ikonke
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no dawaj Diman ten Twój awatarek bo mi ciśnienie spada :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no dawaj Diman ten Twój awatarek bo mi ciśnienie spada :gwizdanie: mojego nie moge bo ma za duzy rozmiar ;(
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no dawaj Diman ten Twój awatarek bo mi ciśnienie spada :gwizdanie: mojego nie moge bo ma za duzy rozmiar ;( nie da się go jakoś skompresować :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no dawaj Diman ten Twój awatarek bo mi ciśnienie spada :gwizdanie: mojego nie moge bo ma za duzy rozmiar ;( nie da się go jakoś skompresować :gwizdanie: pewnie tak ale sie na tym nie znam ;([br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 20:31_________________________________________________ ano siema siema Dimek narazie taki zostawie
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nom od razu się z tobą inaczej rozmawia teraz
d4rk Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 narazie taki zostawie Diman jakaś słaba ostrość...
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 narazie taki zostawie Diman jakaś słaba ostrość... no wiem zle co tam i tak jest niezla :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 narazie taki zostawie Diman jakaś słaba ostrość... no wiem zle co tam i tak jest niezla :gwizdanie: szparka całkiem całkiem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Diman, szkoda że nie merda tą dupką , ale nie ma źle
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Diman, szkoda że nie merda tą dupką , ale nie ma źle ano szkoda ale co zrobisz potrafisz mi zmienic rozmiar tamtego avatara
Rekomendowane odpowiedzi